Ο άντρας της είχε δεύτερη γυναίκα – Τον ξεσπέπασε και τον συγχώρεσε

0
3

 

Μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη βρέθηκε η 57χρονη Wendy όταν άκουσε τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που προσέλαβε να τις εξιστορεί το πραγματικό πρόσωπο του ανθρώπου που μόλις πριν από λίγο καιρό είχε παντρευτεί.

Αυτό που ανακάλυψε, λοιπόν, είναι ότι ο άνδρας της είχε ακόμη μια σύζυγο εδώ 13 χρόνια! Η ίδια είχε δεχτεί τις προειδοποιήσεις από οικείους της για το σύζυγό της τον οποίο θεωρούσε χωρισμένο και χωρίς παιδιά. Η 57χρονη που είναι και μητέρα ενός παιδιού επιβεβαίωσε τους φόβους της, όταν έφτασαν στα χέρια της, φωτογραφίες ενός παλιού σπιτιού που πουλούσε ο άνδρας της και το οποίο είχε και ένα παιδικό δωμάτιο.Ο άνδρας παραδέχτηκε τελικά τη διγαμία του και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή. Η Wendy άρχισε να βγαίνει με τον Jones πριν από 3 χρόνια και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη γενέτειρά της, στο Southend, στο Έσσεξ.

Η κουνιάδα της 57χρονης δήλωσε: «Κανένας από την οικογένειά του δεν ήταν εκεί. Ο πατέρας του είχε πάθει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο 3 μέρες πριν και ήταν αποξενωμένος από την οικογένεια. Κανένας από τους φίλους του δεν πήγε στο γάμο». Την Wendy οδήγησε στο γάμο ο 25χρονος γιος της τον οποίο είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.

Η οικογένεια της νύφης άρχισε να έχει υποψίες για το παρελθόν του γαμπρού μετά από διάφορες ιστορίες που ανέφερε. Τελικά όταν προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή, οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν και ανακάλυψε ότι εκτός του ότι δεν είχε χωρίσει πριν πολλά χρόνια, είχε επίσης και παιδί.

Ο γάμος τους βέβαια κηρύχθηκε άκυρος, αλλά η Wendy φαίνεται πως τον έχει συγχωρέσει και έχουν επιλέξει να ζουν μαζί παρά το γεγονός ότι της είχε κρύψει την άλλη ζωή του. Ωστόσο η οικογένεια της 57χρονης δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here