Ο Αντώναρος σχολιάζει την επόμενη μέρα στη ΝΔ

0
13

 

Το δικό του σχόλιο για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την επόμενη μέρα στο κόμμα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω των social media και αναμένονται έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος από αυτούς που θα αισθανθούν ότι θίγονται από τα λεγόμενα του.

Μάλιστα ο κ. Αντώναρος εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και άφησε αιχμές για ακροδεξιές φωνές στο κόμμα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Για να μη ξεχνάμε τι έγινε πριν λίγες μόλις εβδομάδες και να βάζουμε στη θέση τους τους κατ’ επάγγελμα παραπληροφορητές. Ο Βαγγέλης Μειμαράκης δεν ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου. Όχι βέβαια. Ήταν τότε που κάποιοι (όχι ένας – ήταν περισσότεροι οι πολιτικοί φωστήρες…) μιλούσαν για «αριστερή παρένθεση και ροκάνιζαν την επιρροή της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης» που είχαν οδηγήσει με δική τους ευθύνη σε ιστορικά χαμηλά διατυπώνοντας κρυπτο-ακροδεξιές θέσεις που καμία θέση δεν έχουν διαχρονικά στο χώρο μας».

Και προσθέτει: «Όταν λοιπόν ο τότε πρόεδρος πήρε τη βραδιά του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου να πάει (επιτέλους) σπίτι του, είχαν οδηγήσει τον χώρο στα τάρταρα – εγώ τον λέω δημοσκοπικό πάτο. Στην έρευνα της Μέτρον που δημοσιεύθηκε στις 10 Ιουλίου στα ΝΕΑ η ΝΔ κατέγραφε εκλογική επιρροη 19,1%.

Αυτή την ταλαιπωρημένη απο τα κηρύγματα των ακροδεξιών παραφυάδων παρέλαβε ο Βαγγέλης. (Για να μη πούμε για την ώρα τι άλλο δεν παρέλαβε….) Κι αυτη τη ΝΔ καταφερε να αναστυλώσει. Ας αφήσουν λοιπόν τα κολπάκια και τα ύπουλα μαχαιρώματα με στομωμένα μαχαίρια οι γνωστοί σώγαμπροι και κατά περίσταση αλεξιπτωτιστές».

Τέλος ο κ. Αντώναρος δεν παρέλειψε να αφήσει σκληρές αιχμές σημειώνοντας: «Κάποιοι μας τον επέβαλαν, κάποια στιγμή από το παράθυρο. Τώρα τα παράθυρα τα κρατάμε ασφαλισμένα. Κι ούτε τρυπούλα για να επανέλθει δεν υπάρχει. Ξεκάθαρα πράγματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here