Ο Αντώνης Ρέμος αποχαιρετά τον μικρό του αδελφό Παντελή Παντελίδη

0
13

 

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, αποχαιρέτησε τον Παντελή Παντελίδη, τον φίλο και «μικρό του αδελφό» όπως έγραψε στον αποχαιρετισμό του, ο Αντώνης Ρέμος.

Το μήνυμα του καλλιτέχνη είναι πραγματικά συγκλονιστικό:

«Παντελή μου, καλέ μου φίλε, μικρέ μου αδερφέ. Τελικά την έκανες την πρεμιέρα σου. Όχι όμως απλά σαν το παιδί που έπαιζε τα τραγούδια του στο YouTube αλλά σαν ένα μεγάλο φαινόμενο… Τελικά είχες δίκιο, είσαι μεγάλο αστέρι. Και σαν μεγάλο αστέρι, αποφάσισες ότι η θέση σου είναι εκεί ψηλά μαζί με τα αλλά αστέρια. Και όπως σε κοίταζα και προσπαθούσα να σε υπερασπίζομαι και να είμαι στο πλάι σου στις χαρές σου και στις στεναχώριες σου, τώρα ήρθε η σειρά σου να μας προσεχείς και να μη μας ξεχνάς από εκεί που θα σαι… Καλή σου ώρα ρε μπαγάσα βιαστικέ. Ολα τα φιλαράκια σου από δω. Δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ !!!!!R.I.P».

Παντελή μου , καλε μου φίλε , μικρέ μου αδερφέ Τελικά την έκανες την πρεμιέρα σου. όχι όμως απλά σαν το παιδί που έπαιζε τα τραγούδια του στο YouTube αλλά σαν ένα μεγάλο φαινομενο … Τελικά είχες δίκιο , είσαι μεγάλο αστέρι Και σαν μεγάλο αστέρι , αποφάσισες ότι η θέση σου είναι εκεί ψηλά μαζί με τα αλλά αστέρια Και όπως σε κοίταζα και προσπαθούσα να σε υπερασπίζομαι και να μαι στο πλάι σου στις χαρές σου και στις στεναχώριες σου , τώρα ήρθε η σειρά σου να μας προσεχείς και να μη μας ξεχνάς από εκεί που θα σαι … Καλή σου ώρα ρε μπαγάσα βιαστικέ Ολα τα φιλαράκια σου από δω Δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ !!!!!R.I.P

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Antonis Remos (@aremovic) στις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here