Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ζυγίζει τα πράγματα για την ηγεσία στη ΝΔ…

0
5

Ένα από πρόσωπα που σκέφτονται σοβαρά να διεκδικήσουν την ηγεσία της ΝΔ, αλλά δημοσίως κρατάνε το στόμα τους κλειστό, είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Μόλις 37 χρονών. κατάφερε να χριστεί «δελφίνος» σε μια νύχτα, όταν ο Αντώνης Σαμαράς έκανε την αψυχολόγητη κίνηση να μην τον ορίσει υποψήφιο περιφερειάρχη -παρότι ήταν εκείνος που είχε διαδεχθεί τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αποτέλεσμα: σάρωσε με 71% τον επίσημο υποψήφιο Γιάννη Ιωαννίδη!

Αυτές τις μέρες ζυγίζει τα πράγματα και φροντίζει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Περιμένει να δει πώς θα διαμορφωθεί ο κατάλογος των υποψήφιων αρχηγών και, κυρίως, τι θα αποφασίσει ο Βαγγέλης Μειμαράκης, ο οποίος θα έχει τη στήριξη της καραμανλικής πτέρυγας. Στην περίπτωση αυτή μάλλον δεν θα κάνει το βήμα, αλλά θα περιμένει την επόμενη φορά…

Διαβάστε τι απάντησε όταν τον ρώτησαν δημοσιογράφοι τι σκέφτεται:

«Είμαστε στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Παρουσιάσαμε μια πολύ σημαντική δράση που θέλουμε οι πολίτες να την αγκαλιάσουν. Μην το επισκιάσουμε αυτό. Τα άλλα έχουμε χρόνο και χώρο να τα πούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here