Ο αριστερός «θίασος» αποπροσανατολίζει με τις άδειες

0
10

 

Ως ένας ατελείωτος και απότομος κατήφορος μοιάζει πια η ζωή σε αυτόν το τόπο. Η όμορφη Ελλάδα, η όμορφη χώρα του ευρωπαϊκού Νότου, έχει μετατραπεί σε χώρα φτωχή χωρίς ελπίδα και μέλλον. Η ένδεια την πνίγει… μα πάνω από όλα την στραγγαλίζει καθημερινά το πολιτικό προσωπικό της.

Επαγγελματίες ετών καταστράφηκαν, η ανεργία σημειώνει τρομακτικά ποσοστά, οι συνταξιούχοι ζουν σε καθεστώς φτώχιας, οι νέοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα, το Σύστημα Υγείας υπολειτουργεί και η διοικητική αναρχία στην δομή του κράτους καλπάζει. Αυτό που σε σοκάρει, όμως, πραγματικά είναι η εικόνα των αστέγων στις κεντρικές πλατείες. Άλλες φορές ζητιανεύουν για ένα ευρώ και άλλες παίρνουν ένα υπνάκο στα παγκάκια ή ακόμα και στο δρόμο!

Ποιο θα είναι το αύριο αυτής της χώρας; Το ίδιο με το σήμερα. Συνεχίζει ο κατήφορος και γίνεται όλο και πιο απότομος, μιας και η κυβέρνηση ασχολείται περισσότερο με τις τηλεοπτικές άδειες και τα επικοινωνιακά τερτίπια μέσα από τις αποπροσανατολιστικές δηλώσεις των υπουργών Πολάκη και Φίλη. Αλήθεια, εάν ένας δημοσιογράφος ρωτούσε τον Αλέξη Τσίπρα «ποιος είναι ο πιο άξιος και ικανός υπουργός:», τι θα απαντούσε;

Ποιός έχει να παρουσιάσει έργο; Και, άντε, να το θέσω πιο απλά. Ποιος υπουργός έχει εκείνον τον σχεδιασμό και το πλάνο για την αρχή της επίλυσης των προβλημάτων; Ποιος, βρε παιδί μου, έχει προτάσεις: Ποιος; Μάλλον κανείς!

Η σημερινή κυβέρνηση, η πάλαι ποτέ κυβέρνηση της ελπίδας για τους Έλληνες, αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη πολιτική «φούσκα» κατά την μεταπολιτευτική περίοδο. Το χειρότερο είναι πως αυτή η «θεατράλε» κυβέρνηση έχει στο «θίασό» της νεαρούς πολιτικούς με «πρωταγωνιστή» το λαμπερό Αλέξη Τσίπρα! Αυτός ήταν και ο λόγος που κατάφερε να δώσει ελπίδα στους Έλληνες -πίστεψαν, βλέπετε, στο νέο αίμα… και ως Έλληνες θέλαμε και την χρυσόσκονή μας!

Προς το παρόν ασχολούμαστε όλοι με τις τηλεοπτικές άδειες! Ένα, όντως, θλιβερό γεγονός. Χάνεται η πολυφωνία, χάνουν τις δουλειές τους χιλιάδες εργαζόμενοι και, με μαθηματική ακρίβεια, το κράτος μόνο οικονομικό κόστος θα έχει από την επιλογή του υπουργού Επικρατείας να εκπέμπουν πανελλαδικά μόνο τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια. Σε αυτό τον τομέα ο κ. Παππάς εμφανίζεται με εμμονική πολιτική συμπεριφορά και με πολιτικά απωθημένα που σοκάρουν.

Από τις αποκαλύψεις που έγιναν, μέσα από τα δελτία ειδήσεων, όχι μόνο δεν επιχειρήθηκε να «καθαρίσει» το τηλεοπτικό τοπίο, αντίθετα επιχειρήθηκε να στηθεί νέο και με έντονο το στοιχείο της διαπλοκής. Ολόκληρα βοσκοτόπια «κινητοποιήθηκαν» για την επίτευξη του στόχου!

Και ενώ το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί το κυρίαρχο θέμα σε όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, οι επαφές με την Τρόικα συνεχίζονται. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητά νέες περικοπές σε μισθούς (ιδιαίτερα για τους νέους), η υπερφορολόγηση λύγισε τον κάθε επαγγελματία και ο κοινωνικός ιστός του κράτους διαλύεται. Ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, όμως, συνεχίζεται με επιστημονικό τρόπο! Όλοι ασχολούνται με τις τηλεοπτικές άδειες και με τις δηλώσεις Πολάκη!

Νομίζατε πως ο «πρωταγωνιστής» που σας περιέγραψα πριν δεν είχε ταλέντο; Είστε λάθος!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠαππάς: Εισπράξαμε αυτά που δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής
Επόμενο άρθροΧώρισαν Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου…
Από τον κόσμο του θεάτρου μυήθηκε στη δημοσιογραφία. Το 2001 αποφοίτησε από την σχολή Δραματικής Τέχνης του Διομήδη Φωτιάδη ,στην οποία εισήχθη με εξετάσεις από το υπουργείο πολιτισμού. Από το 2003 εργάζεται ως δημοσιογράφος στο πολιτικό ρεπορτάζ στις Σέρρες .Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜΘ. Ξεκίνησε την πορεία της από το ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση ,κάνοντας ρεπορτάζ και παρουσιάζοντας το βραδινό δελτίο ειδήσεων(24:00) του σταθμού. Επόμενη επιλογή της ήταν το ΕΠΙΛΟΓΕΣ Τηλεόραση ,όπου μετά από τα μεσημβρινά δελτία ειδήσεων ,παρουσίαζε επί 4 χρόνια την καθημερινή κεντρική πολιτική εκπομπή του σταθμού ,ενώ υπήρξε και αρχισυντάκτρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Η επιστροφή της στο ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση την βρίσκει με την παρουσίαση της κεντρικής πολιτικής εκπομπής του ΔΙΚΤΥΟ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» και παρουσιάζοντας παράλληλα ορισμένα Σαββατοκύριακα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Κάλυψε δημοσιογραφικά μεγάλα πολιτικά γεγονότα και συνέδρια κομμάτων στην Αθήνα ,ενώ συνεργάζεται με πανελλαδικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για γεγονότα της περιοχής των Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here