Ο Μπακογιάννης απαντά στην Ακριβοπούλου για το… Μητσοτακέικο

 

Απάντηση στον σκληρό σχολιασμό που έκανε μέσω facebook η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην είδηση ότι το σπίτι του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη στο χωριό Βελωτά, στην Ευρυτανία, θα γίνει μουσείο Δημοκρατίας και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Στέρεας Ελλάδας, έδωσε ο γιος του δολοφονηθέντος από τη 17Ν, περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας, Παύλος Μπακογιάννης.

 «Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακεϊκο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέϊκο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο …Και να ζητάει και τα ρέστα» έγραψε η Κατερίνα Ακριβοπούλου στη σελίδα της στο facebook.

 

 Ο κ Κώστας Μπακογιάννης αντέδρασε έντονα στο συγκεκριμένο σχόλιο απαντώντας στο ίδιο ακριβώς ύφος: «Ζούμε στη χώρα που μετρ/ μετρέσες της κωλοτούμπας και καλλιεργητές του μίσους νιώθουν άνετα να χλευάζουν συναισθήματα χωρίς στοιχειώδη ανθρωπιά και ηθική. Και όλα αυτά με την αφορμή της χρηματοδότησης ενός Κέντρου Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας ενός Δήμου. Βρήκανε και τις μέρες να το κάνουν. Άξιος ο μισθός σας κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου. ΥΓ1. Μη μου το πείτε, το ξέρω… όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, εκείνα χαίρονται και εσύ λερώνεσαι».

 

Σχετικά Άρθρα

Ένα σχόλιο
  1. Ο/Η ΚΥΡΙΑΚΟΣ λέει:

    Αλλά λέει η πεθερά μου, αλλά ακούν τα αυτιά μου. Αυτό σχολίασε η δημοσιογράφος ρε Κωστάκη. Μήπως είναι ψέματα ότι είστε δημόσιοι υπάλληλοι όλη η οικογένεια? Και βέβαια είναι ανηθικο να εντάσεις σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ το σπίτι του πατέρα σου. Νέοι πολιτικοί παλιά μυαλά.


Αφήστε το σχόλιο σας

*