Ο Μπερλουσκόνι έτοιμος να πουλήσει τη Μίλαν σε Κινέζους

0
4

 

Βυθίζεται συνεχώς η Μίλαν αγωνιστικά και οικονομικά. Η μαύρη τρύπα του συλλόγου έχει φτάσει στα 92.000.000 ευρώ και είναι πιθανό ακόμη και να ματαιωθούν μέχρι νεωτέρας τα πλάνα για την κατασκευή νέου γηπέδου.

Μια λύση φαίνεται πως έρχεται από το εξωτερικό, καθώς ο Κινέζος επενδυτής Φου Γιξιάνγκ εκδήλωσε μαζί με όμιλο επιχειρηματιών ενδιαφέρον για την αγορά του συλλόγου από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τονίζοντας πως θα μπορούσε να καλύψει το κόστος με πώληση μετοχών σε φιλάθλους.

Ερωτηθείς αν πτοείται από παλαιότερη απαίτηση του Μπερλουσκόνι για 1 δισεκατομμύριο ευρώ, απάντησε: «Θα μπορούσαμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα μόνο αν ανοίγαμε την πώληση των μετοχών και στους φιλάθλους. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει στην Ιταλία, αφού δεν φαίνεται να υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι έτοιμοι να πληρώσουν, αλλά ένα τέτοιο εγχείρημα στην Κίνα θα μπορούσε να έχει αποτέλεσμα. Δεν θα ήταν δύσκολο να βρούμε 500.000 φιλάθλους για να επενδύσουν. Μια Μίλαν που χρηματοδοτείται από Κινέζους θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ασταμάτητη δύναμη στο χώρο του ποδοσφαίρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here