Ο Μπογδάνος τραγούδησε στον Θέμο το γνωστό τραγούδι «Άδωνις» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
8

 

Στην εκπομπή «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος  μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στην οποία μάλιστα θα υπάρχουν και κομμάτια που θα τραγουδάει, με δικούς του στίχους.

«Επιτρέπεται στην Ελλάδα του 2015 να μην είσαι αριστερός αλλά να έχεις καλλιτεχνικές ευαισθησίες και να τις βγάζεις προς τα έξω ή είναι κάτι το οποίο θα σου προσάψουν, θα σε ξευτελίσουν, θα σε διασύρουν μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνείς με την αηδία της υποτιθέμενης λαοκρατίας τους;»

Στη συνέχεια της κουβέντας τους ο δημοσιογράφος τραγούδησε live ένα από τα κομμάτια του το οποίο… πατάει πάνω στο γνωστό τραγούδι «Άδωνις».

«Όπου κι αν πας θα σαι πάντα ΠΑΣΟΚ.
Θα έχεις το κλικ και θα δείχνεις τους κώλους.
Κι όταν περάσει το σοκ, δυνάμεις θα ασκείς κεντρομόλους.
Πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ για φραπέ, που πηγαίνουν η ΕΚΤ και θεσμοί και η Τρόικα και ΔΝΤ και που πηγαίνει και μια δεξιά πιο παλιά από το ΠΑΣΟΚ να της φύγει ΝΔ.
Κι όλα μοιάζουν με ένα ΣΥΡΙΖΑ και ο λαοκρατία μύριζα, κι είσαι η κοροϊδία μου  η αναρχοχρεοκρατία μου». 

Και πρόσθεσε: «Αλλά δεν επιτρέπεται φίλε. Δεν επιτρέπεται να γράφεις αν δεν είσαι αριστερός στην Ελλάδα του 2015. Δεν επιτρέπεται να είσαι καλός τραγουδιστής αν δεν είσαι συντονισμένος με τους λαϊκούς αγώνες που φέρνουν το τρίτο μνημόνιο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here