Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σιμορέλης απαντά για το «αγροτικό μπλόκο» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3

 

«Στόχος» των αγροτών έγινε το βράδυ της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης σε εκδήλωση στα Τρίκαλα. Οι αγρότες επιχείρησαν να μπουν σε αίθουσα όπου ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση στην οποία ομιλητής ήταν το μέλος Πολιτικής Γραμματείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σκορίνης, ενώ στην αίθουσα ήταν και ο βουλευτής.

Οι διοργανωτές δεν τους επέτρεψαν την είσοδο με αποτέλεσμα να γίνει φασαρία.

Μιλώντας για το περιστατικό σήμερα ο Χρήστος Σιμορέλης είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, επίσημα, ήταν πάντα ενάντια και ακόμα και στη λεκτική βία».
Παράλληλα εμφανίστηκε βέβαιος ότι «επειδή μπορώ να εκφράσω την αγωνία όλων των αγροτών στα Τρίκαλα και κτηνοτρόφων, που πραγματικά ζουν δύσκολες μέρες, είναι βέβαιο ότι καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες γιατί αμαυρώνουν το κίνημα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ακόμη τι είπε στους αγρότες: «Εάν νομίζουν οι αγρότες ότι μπορούν να λύσουν το ζήτημα έτσι, δέρνοντας κάποιον βουλευτή, εγώ τους είπα: ξέρουν ποιος είμαι, ξέρουν πού μένω, ξέρουν τι δουλειά κάνω, ξέρουν πού θα με βρουν, θα τους δώσω και το τηλέφωνο να ‘ρθουν να με δείρουν, αν νομίζουν ότι μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here