Ο Βούλγαρος υπ. Μεταφορών στον Προμαχώνα παρακαλεί τους αγρότες να ανοίξουν τους δρόμους

0
10

 

Το τελωνείο του Προμαχώνα επισκέφθηκε ο Υπουργός Μεταφορών της Βουλγαρίας, Ιβάιλο Μοσκόφσκι συνοδευόμενος και από τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και συνομίλησε με τους Σερραίους αγρότες.

Ο Ιβάιλο Μοσκόφσκι ζήτησε από τους αγρότες αρχικά να ανοίξουν τον δρόμο και να τερματίσουν τις κινητοποιήσεις, ενώ όταν πήρε αρνητική απάντηση, ζήτησε να οριστεί ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ανοίγουν και πότε θα κλείνουν τους δρόμους οι αγρότες, ώστε να ενημερώνονται εγκαίρως οι Βούλγαροι οδηγοί.

Επίσης, ζήτησε να φροντίσουν για την σίτιση και διαμονή των Βούλγαρων οδηγών φορτηγών που ταλαιπωρούνται από τα μπλόκα. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα μεταξύ του υπουργού και των αγροτών.

Παράλληλα, ο Βούλγαρος υπουργός έκανε έκκληση στους αγρότες να αφήνουν κάποιες ώρες τα αυτοκίνητα να περνούν:
«Η ουρά είναι 10 χιλιόμετρα. Σίγουρα αυτά που κάνετε έχουν αποτέλεσμα και ακούγεστε σε όλη την Ευρώπη, το να συνεχίσετε είναι σίγουρα δικό σας θέμα, σας παρακαλώ όμως να αφήσετε τα φορτηγά να περνάνε κάποιες ώρες γιατί αν οι ουρές γίνουν 20 χιλιόμετρα δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε άλλο την κατάσταση και κανείς δε θέλει να οδηγηθούμε στα άκρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: fonh.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here