Ο Ψωμιάδης σκέφτεται να μπει στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ

0
17

 

Δεν αποκλείει να είναι ένας από τους συνυποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης «εάν δεν είναι μόνοι, ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης».

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι «έχει η ΝΔ, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τέσσερεις απανωτές ήττες. Για αυτές τις ήττες δεν απολογήθηκε κανείς, δεν έκανε κανείς καμία αυτοκριτική και δεν παραιτήθηκε κανείς».

Πρόσθεσε πως «από εκεί και πέρα θα κληθούμε εμείς να ψηφίσουμε τον νέο πρόεδρο, ασχέτως εάν είμαι ή δεν είμαι. Εγώ θα ζυγιάσω κάποια πράγματα, θα σταθμίσω κάποια πράγματα και θα δω τι θα κάνω. Όμως σας λέω, ότι εάν δεν είναι μόνοι, ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε δεν αποκλείεται να είμαι κι εγώ ένας από τους συνυποψηφίους. Εξάλλου έδωσα εξετάσεις και δόξασι ο Θεός, νομίζω, είχα μια καλή πορεία».

Σε ερώτηση ποιους άλλους, εκτός των δύο, εννοεί που ενδεχόμενες δικές τους υποψηφιότητες, πιθανόν να επηρεάσουν και τη δική του στάση, ο κ. Ψωμιάδης έκανε λόγο για «έξι, επτά μπουμπούκια της ΝΔ» και για «κομματικές κουδουνίστρες» που «δεν έχουν προσφέρει τίποτε».

Σημείωσε, ότι θα έχει συζητήσεις και με άλλους παράγοντες της πολιτικής ζωής και με τον Κ. Καραμανλή και θα σταθμίσει και τη δική του στάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here