Ο Διονύσης Σχοινάς «κράζει» δημοσίως το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά

0
54

Έδωσε μισή ώρα συνέντευξη, μίλησε για το καινούργιο του τραγούδι , για τις εμφανίσεις που θα κάνει και  τους ανθρώπους που συνεργάζεται, για το τι περνάει η Ελλάδα αυτόν το καιρό… στην κάμερα της εκπομπής Λιάγκα- Σκορδά... και τι βγήκε στον «αέρα»;

Το αν ήρθε η πρώην του στο μαγαζί και  αν παρεξηγήθηκε η γυναίκα του…  Στην ερώτηση δε αν ο γιος του μπαίνει σε ερωτικά site , απάντησε ”και ποιο παιδί δεν μπαίνει” , και είδε να μπαίνει η φράση του με τίτλο “ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site”.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Διονύση Σχοινά που «έκραξε» δημοσίως το ζεύγος του Αντέννα, με σχόλιό του στο twitter, το οποίο κατέληγε με τις λέξεις «Κρίμα… Κρίμα και ντροπή»…

Στο τμήμα της συνέντευξης που μεταδόθηκε αναφέρεται στο γεγονός ότι ένα βράδυ πήγε και άκουσες τη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή στο κέντρο που τραγουδάει.

«Αν δεν πήγαινα στην Καίτη θα χώριζα, είχα να την δω πέντε χρόνια. Είπα και ένα τραγούδι, σιγά να μην δεν ανέβαινα. Εμένα δεν μου αρέσει να είμαι με την Καίτη στη σκηνή. Λέω χρόνια ότι δεν είναι ωραίο να είσαι στη δουλειά με τον άνθρωπό σου 24 ώρες το 24ωρο. Κάθε χρόνια μας προτείνουν να εμφανιστούμε μαζί. Ανταγωνισμός μεταξύ μας δεν υπάρχει ποτέ. Μπορεί να υπάρξουν όμως ζήλιες, λογικό δεν είναι; Γιατί να το περάσουμε αυτό;»

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είμαστε φιλαράκια και είμαστε και γκόμενοι και εραστές. Είναι τρομερό μετά από 18 χρόνια να περνάει αυτό».

Λίγο μετά ρωτήθηκε για την επίσκεψη της Έλλης Κοκκίνου στο «4711» όπου εμφανιζόταν και αν ενόχλησε τη σύζυγό του, μια και παλαιότερα είχαν σχέση. Ο ίδιος απάντησε: «Κουκουρούκου ρε παιδιά, τι θυμούνται μετά από 25 χρόνια; Αίσχος. Έλεος. Δεν συνέβη τίποτα».

Όσον αφορά στο γιο του και αν μπαίνει σε ερωτικά sites, τόνισε: «Μπαίνει, δεν θα μπαίνει; Γίνεται; Του είπα προσεκτικά. Εμείς μπαίνουμε που λέει ο λόγος».

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξής του στο «Πρωινό», ο Διονύσης Σχοινάς δεν έκρυψε στιγμή την αντίδρασή του για αυτό που παρακολούθησε στη μικρή οθόνη και αποφάσισε να γράψει το παρακάτω μήνυμα στο προφίλ του στο facebook, το οποίο μάλιστα κοινοποίησε και η σύζυγός του.

«Είναι γελοίο να δίνω μισή ώρα συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο για μια τηλεοπτική εκπομπή ,να μιλάω για τη δουλειά μου, για το καινούργιο μου τραγούδι , για τις εμφανίσεις που θα κάνω, για τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, για το τι περνάει η Ελλάδα αυτόν το καιρό και αυτό που επέλεξαν να βάλουν ως τίτλο είναι το αν ήρθε η πρώην μου στο μαγαζί, αν παρεξηγήθηκε η γυναίκα μου και σε ερώτηση αν ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site στην απάντηση μου ” και ποιο παιδί δεν μπαίνει” να βάζουν τίτλο “ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site”. Κρίμα… Κρίμα και ντροπή …».

Δείτε τι ανέβασε στο facebook:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here