Ο Ερντογάν εναντίον των προφυλακτικών

0
5

 

Ο Tούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει ότι ο οικογενειακός προγραμματισμός και ο έλεγχος των γεννήσεων αποτελεί προδοσία προς το έθνος και δεν ανήκει στο θέλημα του προφήτη.

Το έπραξε και πάλι σε εκδήλωση του Ιδρύματος Παιδείας και Υπηρεσιών Νεότητας, που είναι οικογενειακών συμφερόντων του προέδρου, αφού επικεφαλής του ινστιτούτου είναι ο γιος του Μπιλάλ και η κόρη του είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Die Welt υπάρχουν κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος.

«Αλλά ανεξαρτήτως αυτού, το Ίδρυμα επιδιώκει τη διαπαιδαγώγηση μιας θρησκευόμενης γενιάς. Ο Tούρκος πρόεδρος διδάχτηκε από τον πρώην σύμμαχό του, τον ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, πόση σημασία έχει για την επιδίωξη αυτού του σκοπού η παιδεία και η εξωσχολική απασχόληση.

Από τότε που διέρρηξε τις σχέσεις του με τον Γκιουλέν, το έργο ανέλαβαν άνθρωποι της εμπιστοσύνης του τούρκου προέδρου. Εκτός από το συγκεκριμένο ίδρυμα, το ίδιο έργο διεκπεραιώνει και το ίδρυμα Ensar, που τελευταία βγήκαν σε βάρος του στο φως της δημοσιότητας σκάνδαλα διαφθοράς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here