Ο Φίλης δεν κάνει ρουσφέτια ούτε καν για την κόρη του

0
10

Ούτε καν για την 9χρονη κόρη του δεν κάνει πίσω ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και δεν δέχεται να κάνει χάρες για το δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτεί.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης: «Φαντάσου τώρα να είσαι μαθήτρια Δημοτικού 9 ετών και να είσαι κόρη του υπουργού Παιδείας. Τι άραγε μπορείς να ζητήσεις από τον πατέρα σου για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου σου; Αιτήματα (για να χρησιμοποιήσω κομψή έκφραση, αφού είμαι βέβαιος ότι σε τέτοια αθώα ηλικία τα ρουσφέτια είναι ακόμα άγνωστη λέξη)!

Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του σε περιοδικό life style ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, η εννιάχρονη κόρη του Μαριάννα, μαθήτρια στο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, του απηύθυνε από την πρώτη ημέρα «αίτημα» να έρθουν στο σχολείο της διαδραστικοί πίνακες.

Αλλά ο κ. Φίλης μπορεί να δίνει συνεντεύξεις σε life style περιοδικά και να απαντά σε χαριτωμένες ερωτήσεις για τη δίαιτά του, για τους κομψούς αριστερούς και για την οικογένειά του, με την κόρη του είναι αυστηρός. Της απέρριψε το αίτημα: «Οι πίνακες θα πάνε και στα άλλα σχολεία, ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα» της είπε. Η Μαριάννα επανήλθε ζητώντας κάτι ντουλαπάκια να βάζουν τα πράγματά τους οι μαθητές.

Ο κ. Φίλης δεν διακρίνει συγγένειες και τέτοια και της απέρριψε και αυτό το αίτημα. Αλλά αιτιολόγησε την απόρριψη: «Υπάρχουν πιο σοβαρές ανάγκες, διπλά τζάμια για το κρύο και άλλα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here