Ο γαμπρός 17- Η νύφη 71: Τρελά ερωτευμένοι, κάνουν ονειρεμένο σεξ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
66

 

 Η 71χρονη Αλμέδα Ερέλ, είχε πάει στο νεκροταφείο για να πει το τελευταίο αντίο στον 45χρονο γιο της, ο οποίος πέθανε από ανίατη ασθένεια. Κατά τη διάρκεια της τελετής είδε έναν νεαρό ο οποίος είχε σκυμμένο το κεφάλι του, πενθώντας και εκείνος, κοντά στο φέρετρο του παιδιού της.

Λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός την πλησίασε και τη συλλυπήθηκε για την απώλεια της, αγκαλιάζοντας την περισσότερο σφιχτά από το τυπικό.

17xronos5

Παρά τη θλίψη της ρώτησε τον νεαρό το όνομα του και αφού της είπε ότι τον λένε Γκάρι Χαρντουικ, έκλεισαν ραντεβού να συναντηθούν την επόμενη μέρα.
Το φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι λόγω κυρίως της διαφοράς ηλικίας, φαίνεται ότι είχε πρωτόγνωρη χημεία. Επί 3 εβδομάδες συναντιόντουσαν μέρα νύχτα. Στο τέλος της τέταρτης εβδομάδας αποφάσισαν να παντρευτούν, σοκάροντας τους συγγενείς τόσο του 17χρονου, όσο και της 71χρονης.

17xronos1

Το πρώτο βράδυ του γάμου τους, όπως ομολογούν, δεν βγήκαν καν από το δωμάτιο.

17xronos0

«Το σεξ με την Αλμέδα, είναι ονειρικό. Δεν το έχω ξανασυναντήσει με καμία άλλη γυναίκα. Ένα χάδι της με απογειώνει» είπε ο Γκάρι.
Η ίδια η Αλμέδα συμπληρώνει: «Δεν έχω ξανανιώσει έτσι με κανέναν άλλον άνδρα».
Ο Γκάρι αποκάλυψε μάλιστα πως η προηγούμενη σχέση του ήταν με μια 77χρονη, η οποία όμως δεν κατανοούσε τις ανάγκες του και έτσι αναγκάστηκε να τη χωρίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here