Ο …γυμνός υποψήφιος πρωθυπουργός της Δανίας

0
9

 

Η αφίσα του Τζον Έρικ Βάγκνερ είναι αναμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη αφίσα στη Δανία, και όχι μόνο. Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους, ο 51χρονος επίδοξος πρωθυπουργός δεν δίστασε να πετάξει τα ρούχα του και να φωτογραφηθεί ως γυμνός καουμπόι, φορώντας μόνο τη θήκη του όπλου του και το καπέλο του.

«Προσπαθώ να εκλεγώ δέκα χρόνια τώρα, αυτή είναι η τρίτη φορά που το επιχειρώ. Οπότε σκέφτηκα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Οι αφίσες των άλλων υποψηφίων είναι βαρετές, σαν φωτογραφίες διαβατηρίου, οπότε η δική μου ήθελα να εκπλήξει τους ανθρώπους», εξήγησε ο Βάγκνερ μιλώντας στον Guardian.

Πρώην σχεδιαστής ρούχων και νυν άνεργος, θέλει να γίνει πρωθυπουργός της Δανίας ώστε να βρει δουλειά. Μπορεί να μη διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα, ο ίδιος πιστεύει ωστόσο ότι αρκεί που διαθέτει καλή εξωτερική εμφάνιση.

«Αν θες να μπεις στην κυβέρνηση, βοηθά η εξωτερική εμφάνιση», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Ο κόσμος λέει ότι έχω ωραίο σώμα και έτσι το αποφάσισα», προσθέτει. Σύμφωνα με τον ίδιο, στον κόσμο αρέσει η αφίσα του, αφού οι περισσότεροι Δανοί είναι άνετοι με το θέμα του γυμνισμού.

Με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι θα πείσει τους Δανούς να τον εκλέξουν πρωθυπουργό και να διαδεχθεί την εντυπωσιακή ξανθιά, Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ. Το αν βέβαια αυτό θα τους πείσει να τον ψηφίσουν στις 18 Ιουνίου, θα φανεί στην κάλπη .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here