Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τον ΑΝΤ1

0
14

 

Πυρά εξαπολύει ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 αλλά και κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δε διστάζει να τα πει «έξω από τα δόντια». Αφορμή στάθηκε η στάση που κράτησε στη διάρκεια του χειμώνα ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά των gay.

Όταν λοιπόν ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town ρωτήθηκε σχετικά απάντησε:

«Έχω βαρεθεί στην τηλεόραση να ακούμε την ίδια ανοησία: «Ποια είναι η γνώμη σου για τους gay;», με μόνο στόχο πάντα να ακουστούν ακραίες απόψεις που υποκινούν μίσος και προσβάλλουν χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας μόνο και μόνο για να κάνουμε δυο-τρεις μονάδες παραπάνω και να μας γράψουν τα sites. Όπως είναι ανόητο να ρωτήσεις κάποιον ποια είναι η γνώμη του για τους straight, το ίδιο ανόητο είναι και να τον ρωτήσεις ποια είναι η γνώμη του για τους gay. Όποιος δεν τον καταλαβαίνει αυτό είναι βλάκας. Ίσος μεν, αλλά βλάκας».

Αναφέρεσαι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

«Αναφέρομαι σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί αυτού του είδους τις πρακτικές. Η αλήθεια είναι ότι τη χρονιά που πέρασε εφαρμόστηκαν κυρίως στην εκπομπή του κυρίου Αρναούτογλου. Του χρόνου δηλαδή ποιους θα δούμε καλεσμένους; Κάποιο μέλος της Κου Κλουξ Κλαν να μας εξηγεί γιατί κρεμάει ανθρώπους στα δέντρα ή κάποιον φαλλοκράτη που θα μας αποκαλύψει για ποιον λόγο δέρνει τη γυναίκα του; Θα ακούσουμε κι αυτές τις απόψεις στο πλαίσιο της δημοκρατίας που πρεσβεύει και οραματίζεται; Πέρα από τον ίδιο όμως, έχει τεράστια ευθύνη και το κανάλι του».

Και αν αύριο έχεις μια πρόταση συνεργασίας από τον ΑΝΤ1;

«Αν το συγκεκριμένο κανάλι θεωρεί δημοκρατικό να ακούγονται αυτές οι επικίνδυνες ανοησίες από τη συχνότητά του, δεν έχω καμία πρόθεση να συνεργαστούμε. Και υπάρχουν και στελέχη του, αξιόλογα στελέχη, που το γνωρίζουν αυτό ήδη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here