Ο Γκλέτσος για το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε η θεία του Τσαλίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε για το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην περιοχή του και στοίχισε τη ζωή στη θεία του Γιώργου Τσαλίκη, ενώ τραυματίστηκε και η μητέρα του τραγουδιστή, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε»:

«Αυτό τον δρόμο τον ξέρουμε ότι τον περνάμε χωρίς να μας σταματάει τίποτα. Η δύναμη της συνήθειας. Ξαφνικά μπαίνει ένα στοπ κάποια στιγμή πριν από έναν χρόνο και όλοι μας λόγω αυτής της δύναμης της συνήθειας κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να σταματήσουμε.

Κι εμένα μου έχει τύχει να περνάω το στοπ και τελευταία στιγμή να καταλαβαίνω τι έχω κάνει. Δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα κάτι πολύ σοβαρό, έγινε χθες, γιατί πολύ απλά ο κάθετος μεγάλος δρόμος έχει σχεδόν μηδενική κίνηση.

Επισημάναμε το πρόβλημα από την πρώτη εβδομάδα, όταν δόθηκε ο δρόμος στην κυκλοφορία γιατί έγιναν δύο τροχαία, ευτυχώς όχι θανατηφόρα. Πήγαμε εκεί και είδαμε ότι τα στοπ πρέπει να μπουν ανάποδα από ότι είναι. Μας είπαν ότι σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει και βάλαμε περισσότερα Στοπ, βάλανε κώνους κλπ, αλλά και πάλι είναι δύσκολο για εμάς που τον έχουμε συνηθίσει έτσι αυτόν τον δρόμο, κι όλοι μας έχουμε πρόβλημα. Θα πρέπει αυτά τα στοπ να πάνε αντίθετα από ότι είναι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here