Ο Χρήστος Μαζανίτης για τη άγρια επίθεση των κουκουλοφόρων

0
150

 

Βγήκε από το νοσοκομείο ο δημοσιογράφος του Αντέννα Χρήστος Μαζανίτης, ο οποίος χτυπήθηκε χθες -μαζί με άλλα δύο μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου (τον Αλέξη Πόνσε και τον Θωμά Μελέτη) από κουκουλοφόρους. Και οι τρεις κάλυπταν την αντφασιστική πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά πριν από 4 χρόνια.

Ο Χρήστος Μαζανίτης ευχαρίστησε φίλους και συναδέλφους για την συμπαράσταση, με μήνυμα του στο facebook.

Μόλις πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μια μικρή κάκωση είναι στο κεφάλι, τίποτα σοβαρό. Η σκέψη μου είναι στον Θωμά, που τον χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα. Θηρίο ο Αλέξης στάθηκε όρθιος. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα αμέτρητα τηλεφωνήματα και μηνύματα.
Ευχαριστώ θερμά τους διευθυντές μου, Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο και Στράτο Μπαλή που έσπευσαν στο νοσοκομείο να μας δουν όλους. Και κυρίως ευχαριστώ πολύ τον Γενικό Διευθυντή του ΑΝΤ1, Γιάννη Μιχελάκη, που ήταν συνεχώς δίπλα μου και ζητούσε συνεχώς από τους γιατρούς να ενημερωθεί. Συνάδελφοι από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, συνάδελφοι από το πεζοδρόμιο, τεχνικοί, όλοι έσπευσαν στον Ευαγγελισμό.
Η αγάπη σας με γέμισε δύναμη ότι τελικά ως κλάδος στα δύσκολα γινόμαστε ένα! Μια γροθιά! Δεν σταματάμε, η δημοκρατία θα κερδίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here