Ο ISIS πουλά μέσω Whatsapp και Telegram κορίτσια ως σκλάβες του σεξ

0
9

 

Νέο σοκ προκαλεί η πρακτική του Ισλαμικού Κράτους να πουλά μέσω τεχνολογικών υπηρεσιών, όπως Whatsapp και Telegram, γυναίκες και κορίτσια των Γεζίντι, ηλικίας ακόμη και 12 ετών, ως σκλάβες του σεξ!

Μάλιστα, στη βάση δεδομένων υπάρχουν φωτογραφίες αυτών των γυναικών ώστε να αναγνωρίζονται ότι ανήκουν στους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και να μην μπορούν να το σκάσουν, σύμφωνα με το Associated Press.

Οι Telegram και Whatsapp δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τα συγκεκριμένα μηνύματα που αποστέλλονται ανάμεσα στους χρήστες ώστε να μπορέσουν να δώουν στοιχεία στις Αρχές.

Σε πολλές από τις φωτογραφίες τα κορίτσια είναι ντυμένα με όμορφα πολύχρωμα φορέματα ώστε να φαίνονται δελεαστικό εμπόρευμα σε πιθανούς αγοραστές που επιθυμούν να ικανοποιήσουν τα άρρωστα γούστα τους.

Περίπου 3.000 γυναίκες και κορίτσια είναι αιχμάλωτες του ISIS, ενώ η πλειονότητα αιχμαλωτίστηκε το 2014 όταν οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν και ισοπέδωαν τα χωριά τους στο βόρειο Ιράκ.

Έχουν γίνει πολλές απόπειρες να ελευθερώσουν γυναίκες, αλλά όσες έχουν συλληφθεί να διαφεύγουν έχουν εκτελεστεί σύμφωνα με το Associated Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here