Ο Καμμένος για τις offshore εταιρείες στη Μ.Βρετανία: Οι συκοφάντες θα πληρώσουν ξανά

0
10

 

Απάντηση σε συκοφαντικό, όπως το χαρακτήρισε, δημοσίευμα που αναφέρει την κατοχή από την οικογένεια του δύο offshore εταιρειών, δίνει ο υπουργός Εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος.

Το δημοσίευμα του newsbomb.gr ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η οικογένεια Καμμένου ίδρυσε στη Μεγάλη Βρετανία δύο εταιρείες της μιας λίρας τον Φεβρουάριο του 2016, μόλις φέτος δηλαδή, και μάλιστα στο όνομα του Ηλία Καμμένου, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του πατέρα του σημερινού υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν απο μια τέτοια ενέργεια δεκάδες. Εμείς απλα θέτουμε στο τραπέζι τα πραγματικά γεγονότα και τα ερωτήματα σε μια εποχή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. ευαγγελίζεται καθημερινά τη διαφάνεια.

Η υπόθεση αφορά δυο εταιρείες με άγνωστο αντικείμενο εργασιών και άγνωστα περιουσιακά στοιχεία. Μια ιστορία που γεννά τεράστια ερωτήματα καθώς δεν αφορά οποιονδήποτε ιδιώτη αλλά τον πατέρα του Πάνου Καμμένου, ενός κεντρικού πολιτικού προσώπου, που σήμερα όχι μόνο καθορίζει τις τύχες της χώρας μαζί με τον συγκυβερνώντα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά επιπλέον αποτελεί διαπρύσιο κήρυκα της κάθαρσης, καταγγέλλοντας σε κάθε ευκαιρία τους πολιτικού του αντιπάλους για μαύρου χρήμα, μίζες και σκάνδαλα.
Η ύπαρξη των δυο εταιρειών ήρθε στο φως της δημοσιότητας από κάποια blog στο διαδίκτυο«.

Έντονη και οργισμένη απάντηση Καμμένου
Άμεση ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έκανε λόγο για συκοφαντικά δημοσιεύματα επισημαίνοντας ότι «οι συκοφάντες δεν σέβονται ούτε τον νεκρό πατέρα μου για να μου επιτεθούν».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Συνεχίζουν την επίθεση ακόμη και στο νεκρό πατέρα μου, παρότι δικαιώθηκε από όλες τις αρχές, όπως το ΣΔΟΕ, για το περίφημο σκάφος αναψυχής που κατείχε, δήλωνε και φορολογείτο στην Ελλάδα επί χρόνια. Η «ανακάλυψη» των εγγράφων βρετανικής εταιρείας με δηλωμένη έδρα ιδιοκτήτη στη Γλυφάδα, αφορά εταιρεία συσταθείσα με μοναδικό σκοπό την επανανηολόγηση και την πώληση του ανωτέρω σκάφους αναψυχής. Δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτή και λόγω του θανάτου του πατέρα μου δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καμιά οικονομική ή άλλη πράξη», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κατέληξε λέγοντας: «Όπως και κατά την προηγούμενη επίθεση οι καταδικασθέντες συκοφάντες θα πληρώσουν ξανά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here