Ο Καραμανλής δίνει ρέστα για Μειμαράκη -Οργή Κυριάκου, Τζιτζικώστα, Άδωνι

0
14

Η σχεδόν ανοιχτή στήριξη του Κώστα Καραμανλή στον Βαγγέλη Μειμαράκη  έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στους άλλους υποψήφιος αρχηγούς και μην εκπλαγούμε αν κάποιος το υπαινιχθεί και δημόσια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρούν απαράδεκτη την εμπλοκή του στη μάχη για την προεδρία και υπενθυμίζουν ότι κανένας πρώην αρχηγός δεν έχει παίξει τέτοιο ρόλο σε κανένα κόμμα -με μόνη εξαίρεση το ΚΚΕ, όταν ο Χαρίλαος Φλωράκης είχε ρίξει όλο το βάρος  του στην εκλογή της Αλέκας Παπαρήγα το 1991 κόντρα στον Γιάννη Δραγασάκη και πέρυσι όταν εκείνη στήριξε τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Υπενθυμίζουν δε ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν πήρε θέση το 2009 στη μάχη του Αντώνη Σαμαρά με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ξεχνούν βέβαια, δυο πράγματα.

*Πρώτον ότι όλοι οι καραμανλικοί -με εξαίρεση τον Προκόπη Παυλόπουλο– στήριξαν Σαμαρά το 2009.  Ο θείος του Αχιλλέας Καραμανλής τον είχε υποδεχθεί στην πρώτη Σερρών, ενώ ο Πέτρος Μολυβιάτης συντόνιζε από το παρασκήνιο την καραμανλική πτέρυγα

*Δεύτερον ότι ο ιδρυτής της παράταξης Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε παρέμβει υπέρ του Γεωργίου Ράλλη το 1980, με ;αποτέλεσμα να ηττηθεί για μόλις τρεις ψήφους ο Ευάγγελος Αβέρωφ, που θεωρείτο φαβορί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here