Ο Κοντονής απειλεί ακόμα και με διακοπή του πρωταθλήματος!

0
10

 

Σε πολύ υψηλούς τόνους μίλησε, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στα μέλη του Δ.Σ. της Superleague, που βρέθηκαν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Μεταξύ άλλων ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι κάθε όριο έχει πια ξεπεραστεί! Σε ότι αφορά στο θέμα της βίας και της μη τήρησης των κανονισμών από διαιτητές και άλλα όργανα, ζήτησε από την Super League να επέμβει στην ΕΠΟ και να απαιτηθεί να τηρούνται οι κανονισμοί και να υπάρχει ισονομία.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα! Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε».

Επίσης ο κ. Κοντονής κατηγόρησε τους προέδρους της ΠΑΕ ότι δεν κάνουν τίποτα για να φύγουν τα ταραχοποιά στοιχεία από τα γήπεδα και ζήτησε την βοήθεια τους και μέσω των δικών τους ενεργειών και μέσω πίεσης προς την ΕΠΟ, ώστε η κατάσταση να βελτιωθεί.

Την ίδια ώρα απείχε από το Δ.Σ της Super League ο Παναθηναϊκός, που με ανακοίνωση που εξέδωσε επιτέθηκε στον Σταύρο Κοντονή με αφορμή τη διεξαγωγή του συμβουλίου στα γραφεία της ΓΓΑ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» ανέφερε: «Ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής κάλεσε μέσω του κατηγορούμενου για στημένους αγώνες, κ. Μποροβήλο τους εκπροσώπους των Π.Α.Ε. να συνεδριάσουν στο Υπουργείο του για θέματα ρουτίνας του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League!

Άγνωστο για ποιο λόγο θεώρησε ότι δεν αρμόζει σε αυτόν να προσέλθει στα γραφεία του Συνεταιρισμού, όπως ο ίδιος είχε αποφασίσει. Και μάλιστα όλα αυτά δίχως να ζητηθεί καν η άποψη των μελών του Συνεταιρισμού, τα οποία ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης και αφού πλέον όλα τα είχαν συμφωνήσει οι δύο τους.

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει εντελώς και αγγίζει τα όρια γελοίου και τραγικού μαζί. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να δώσει το «παρών» σε αυτήν την παρωδία, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει παγκοσμίως.

Καταγγέλλουμε την πρωτάκουστη ενέργεια του κ. Κοντονή και του ποινικά διωκόμενου συνομιλητή του, κ. Μποροβήλου. Ο κ. Υφυπουργός, κατά τα άλλα, κόπτεται μόνο για το μέγεθος της σκληρότητας των ποινών που επιβάλει διαρκώς και μόνον στον Παναθηναϊκό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here