Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο: Ο Ευκλείδης στη σουίτα του Ιβάν – εκλεκτού της κυβέρνησης στα media…

Θα προσπαθήσω να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά.

Έχει δικαίωμα ο υπουργός Οικονομικών να πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα της καρδιάς του; Η απάντηση είναι αυτονοήτως ναι.

Έχει δικαίωμα ο υπουργός Οικονομικών να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να δει την ομάδα του τέσσερα 24ωρα πριν από το αποφασιστικό για την πορεία των διαπραγματεύσων Εurogroup; Κατά τη γνώμη μου, βεβαίως ναι. Πολύ περισσότερο όταν το επόμενο πρωί έχει προγραμματίσει πλήθος συναντήσεων με παραγωγικού φορείς.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα, λοιπόν, πέραν εκείνου που ανέφερε χαριτιλογώντας στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας; Ότι δηλαδή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αποδείχθηκε γκαντέμης, μιας που ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0 από τη γερμανική Σάλκε;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στη Βουλή πως υπάρχει θέμα και πως αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών παρακολούθησε το ματς από τη σουίτα του προέδρου του ΠΑΟΚ. Κατά τη δική μου άποψη ούτε η συνύπαρξη στο ίδιο δωμάτιο με τον πρόεδρο της ομάδας δημιουργεί ζήτημα, καθώς ο Τσακαλώτος δεν εκλέγεται καν στη Θεσσαλονίκη.

Άρα, όλα καλά. Όχι ακριβώς. Πρόβλημα δεν προκαλεί η ιδιότητα του προέδρου του ΠΑΟΚ, αλλά η ταυτότητά του, το όνομα Ιβάν Σαββίδης. Γιατί; Διότι είναι το πρόσωπο το οποίο παρουσίασε ως υποψήφιο αγοραστή του ΔΟΛ ο πρώην πρόεδρος της Αυγής, Βασίλης Μουλόπουλος. Και, επίσης, το πρόσωπο το οποίο υπογείως «σπρώχνει» η κυβέρνηση για μπει στη μετοχική σύνθεση του Μega.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ο Ιβάν Σαββίδης διατηρεί προνομιακές σχέσεις με τον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου. Όπως είναι ξεκάθαρο, ακόμη, ότι αποτελεί τον «εκλεκτό» της κυβέρνησης για τα media. Η παρουσία του υπουργού Οικονομικών στη σουίτα του απλώς «φωτογράφισε» τη στενή σχέση…

download

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code