Ο Κουτσόγιωργας ζει στις καρδιές όσων απαγορεύουν στον Πύρρο να μιλάει

1
24

Ο Μένιος Κουτσόγιωργας δεν πέθανε, ζει μέσα σε πολλά στελέχη του Σύριζα, δυστυχώς. Το «δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε» ακούγεται όλο και συχνότερα, όλα και για περισσότερους.

Οι απίθανοι αυτοί τύποι επιτρέπουν το δικαίωμα του λόγου μόνο σε όποιον έχει την ίδια άποψη με τη δική τους. Αλλιώς είναι υποχρεωμένος να σωπαίνει.

Τελευταίος στόχος τους ο μεγάλος Έλληνας, ο Πύρρος Δήμας, που έζησε στο πετσί του τον αλβανικό σταλινισμό, και δραπέτευσε από την κόλαση περπατώντας μέρες και νύχτες στα βουνά για να φτάσει στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα που δόξασε σε τέσσερις Ολυμπιάδες και αναρίθμητα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Σε αυτόν απαγορεύουν να θυμίζει ότι στεκόταν στην ουρά για να πάρει λίγα αυγά, λίγο ψωμί και γάλα. Από αυτόν απαιτούν να σωπάσει και να μην πει ότι δε θέλει να ζήσουν οι Έλληνες όσα πέρασε ο ίδιος στην Αλβανία του Χότζα.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

«Με έκπληξη παρατηρούμε την όψιμη αφύπνιση του κου Πύρρου Δήμα στα πολιτικά ζητήματα της χώρας μας.

Την προηγούμενη φορά που ο κος Δήμας «ακούστηκε» πολιτικά, ήταν όταν υπερψήφιζε ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την υπαγωγή της χώρας μας στα Λαοκτόνα μνημόνια. Επίσης, αίσθηση έκανε η αφωνία του τότε Βουλευτή, όταν η συγκυβέρνηση προσπαθούσε να απολύσει τους διακριθέντες αθλητές από τις Υπηρεσίες όπου άξια είχαν προσληφθεί.
Ας ονομάσει ο κύριος Δήμας ποιος είναι αυτός που στέλνει τον κόσμο σε ουρές; ποιος είναι αυτός που τρομοκρατεί τον κόσμο; ποιος είναι αυτός που υπηρετεί τα σχέδια των δανειστών ενάντια στα συμφέροντα του Λαού μας; Κοιτάζοντας στον καθρέφτη, θα δει έναν από αυτούς.

Κύριε Πύρρο Δήμα, μπορεί να δοξάσατε τη χώρα με τις αθλητικές σας επιτυχίες, όμως ντροπιάζετε το Λαό μας με την πολιτική σας στάση. Παρακαλούμε σωπάστε μήπως και προλάβετε να περισώσετε μέρος της υστεροφημίας σας.
Ο κόσμος του αθλητισμού, επιφυλάσσει ένα μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιαστές του Λαού μας. Ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όσους κατέστρεψαν τις ζωές μας και μαζί με αυτές και τον ελληνικό αθλητισμό».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here