Ο Κουβέλης έτοιμος να γίνει υπουργός

2
18

 

Έτοιμος να μπει στην κυβέρνηση, αναλαμβάνοντας σημαντικό υπουργείο -πιθανώς εκείνο της Δικαιοσύνης- φαίνεται πως είναι ο Φώτης Κουβέλης. Έχοντας ολοκληρώσει τη στροφή που είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2013, όταν απέσυρε την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, λόγω του «λουκέτου» στην ΕΡΤ, δείχνει έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα.

Ο ίδιος μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε όμως ότι δεν έχει συζητήσει το θέμα αυτό μαζί του.

«Έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό για το Eurogroup και την αξιολόγηση, πριν από έναν μήνα, αλλά δεν έχω κάνει καμία απολύτως συζήτηση για συμμετοχή μου σε κυβερνητικό σχήμα», είπε. Όταν ρωτήθηκε, πάντως, για το τι σκέφτεται να κάνει αν του απευθύνει πρόσκληση ο πρωθυπουργός, φρόντισε να αφήσει το θέμα ανοιχτό, λέγοντας πως θα το συζητήσει.

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ήθελε να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας για να γίνει υπουργός του Τσίπρα και να μας στείλει αδιάβαστους σε συνεργασία με τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργό του. Ο μαζοχισμός όπως η αυταπάτη και η ηλιθιότητα μαζί με την ανικανότητα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της δήθεν (αριστεράς) που μοναδικό στόχο είχε και έχει είναι να κυβερνά την Ελλάδα και όλα ας γίνουν στάχτη και μπούρμπερη. Κατάντησαν τη λέξη αριστερά να είναι συνώνυμη με τις λέξεις ανικανότητα, ψέμα, απάτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here