Ο Κούγιας παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για σημαντικά ευρήματα στο δυστύχημα του Μαυρίκου

0
16

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Παναγιώτη Μαυρίκου Αλέξης Κούγιας όπως ανακοίνωσε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να αναφέρει τα σημαντικά ευρήματα που προέκυψαν από την διενέργεια της αυτοψίας στο χώρο του τραγικού τροχαίου που κόστισε τω ζωή του γνωστού εκδότη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι προέκυψαν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία που ανευρέθηκαν από τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας Μαυρίκου, Γεώργιο Ραυτογιάννη και Νικόλαο Διαμαντή σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και των διορισθέντων πραγματογνωμόνων.

Μάλιστα ο κ. Κούγιας ανακοινώνει πως θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου του ίδιου και των δύο τεχνικών συμβούλων της οικογένειας την προσεχή Τρίτη 21 Ιουνίου «προς αποφυγή της διασποράς πεπλανημένων ειδήσεων».

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση:

«Το δικηγορικό μας γραφείο, το οποίο, ως γνωστόν, έχει αναλάβει την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής της οικογενείας του αειμνήστου Παναγιώτη Μαυρίκου, στην υπόθεση όπου διερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα η τυχόν διάπραξη του ποινικού αδικήματος της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, ανακοινώνει τα εξής:

Μετά τη διενέργεια εγκληματολογικής αυτοψίας, την οποία διενήργησαν με τη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και των διορισθέντων πραγματογνωμόνων, οι τεχνικοί μας σύμβουλοι κ.κ. Ραυτογιάννης Γεώργιος και Διαμαντής Νικόλαος, ανευρέθηκαν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία τόσο οι τεχνικοί μας σύμβουλοι, όσο και οι πραγματογνώμονες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος επεξεργάζονται επιστημονικά σε κάθε λεπτομέρεια.

Από χθες, 14/6/2016, άρχισε και η πραγματογνωμοσύνη στο τζιπ τύπου Porsche Cayenne, το οποίο οδηγούσε ο αείμνηστος Παναγιώτης Μαυρίκος, όπου όπως έχουμε πληροφορηθεί, κι εκεί ανευρέθηκαν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία.

Επειδή η επιστημονική επεξεργασία όλων αυτών των ευρημάτων απαιτεί ικανό χρόνο ώστε να αποφευχθούν εσφαλμένες ερμηνείες.

Επειδή ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των ερευνών των πραγματογνωμόνων, την κύρια έρευνα διεξάγει καθημερινώς το Τμήμα κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου καλούνται και καταθέτουν ως μάρτυρες όλα τα πρόσωπα τα οποία ευρίσκονται είτε στο άμεσο, είτε στο απώτερο περιβάλλον του αειμνήστου Μαυρίκου.

Επειδή σήμερα σε κοινή σύσκεψη του επικεφαλής του γραφείου μας κου Αλεξίου Κούγια με τους τεχνικούς μας συμβούλους κ.κ. Ραυτογιάννη Γεώργιο και Διαμαντή Νικόλαο έχουν αναδειχθεί πολύ σημαντικά θέματα.

Για το λόγο αυτό απεφασίσθη προς αποφυγή της διασποράς πεπλανημένων ειδήσεων να δοθεί στο γραφείο μας κοινή συνέντευξη τύπου των κ.κ. Κούγια, Ραυτογιάννη και Διαμαντή, όπου θα τεθούν υπ’ όψιν όλων όλα όσα έχουν αναδειχθεί.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την Τρίτη, 21/06/2016 και ώρα 15:00 στο δικηγορικό μας γραφείο επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, αριθμ. 55, στον 3ο όροφο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here