Ο Κωστέτσος απαντά για τις selfie στην Ειδομένη: Είναι ρατσιστές που ψάχνουν θύματα (ΒΙΝΤΕΟ)

0
5

 

Απάντηση σε όσους τον κατακρίνουν για τις selfie στην Ειδομένη με τον Τρύφωνα Σαμαρά και πρόσφυγες έδωσε ο Βασίλης Κωστέτσος. Είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι  πάρα πολύ ευαισθητοποιημένα άτομα και αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία να τους προσφέρουν βοήθεια.

Για την ακρίβεια ο Βασίλης Κωστέτσος είπε στην  εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:
«Ήμασταν για την επίδειξη μου στα Σκόπια. Εγώ και ο Τρύφωνας είμαστε πάρα πολύ ευαισθητοποιημένοι. Ο κόσμος δεν το γνωρίζει αυτό το πράγμα, δεν θέλουμε να το βγάζουμε προς τα έξω αυτό το πράγμα. Ήταν ευκαιρία που ήμασταν λίγα χιλιόμετρα από την Ειδομένη. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να μπορέσουμε να βρεθούμε κοντά τους και να τους προσφέρουμε τρόφιμα.»
Αναφερόμενος στις φουστανέλες είπε: «Καταρχήν δεν ήταν μπροστά κανένας. Το βρίσκω τρομερά προσποιητό και ρατσιστικό. Πάντα ψάχνουν κάτι να βρούνε. Όσον αφορά στο θέμα της φουστανέλας, αν το έκανε το Γκαλιάνο ή ο Γκοτιέ θα τον επευφημούσαν, θα έλεγαν τι καταπληκτικό, τι διαφήμιση που μας κάνει. Είναι ξενομανία που τη βγάζουν πάρα πολλοί Έλληνες
Γενικότερα για τις επικρίσεις που δέχθηκαν λέει:  «Είναι ρατσιστές και ψάχνουν να βρουν θύματα για κάποια πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν. Αυτοί που κατακρίνουν να έχουν τα κότσια και να πάρουν τα ποδαράκια τους, χωρίς bodyguard όπως πηγαίνουν οι διάφοροι επώνυμοι να σπρώχνουν από εδώ κι από εκεί. Εμείς δεν σπρώξαμε κανέναν πρόσφυγα, δεν είχαμε κανέναν να μας προστατεύσει και βγήκαμε στον όχλο κανονικά μόνοι μας. Δεν φοβηθήκαμε να κολλήσουμε καμία αρρώστια, ούτε ηπατίτιδες που μπορούμε να εκτεθούμε, τους αγκαλιάσαμε, τους σφίξαμε τα χέρια, φωνάξαν όλη την ώρα σας αγαπάμε, γιατί τους προσφέραμε νερά, σάντουιτς, ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε. Τους δώσαμε πάρα πολύ φιλοξενία, συζητήσαμε μαζί τους για κάποια πράγματα που μπορεί να τους απασχολούσαν.»

Δείτε το βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here