Ο Κυριάκος σκέφτεται για αντιπροέδρους Μειμαράκη, Άδωνι, Τζιτζικώστα…

0
12

Πρόταση στους συνυποψηφίους του να αναλάβουν αντιπρόεδροι της ΝΔ σκέφτεται να υποβάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ σχεδιάζει γενικότερο άνοιγμα και σε στελέχη που δεν τον στήριξαν για την ηγεσία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κοντά στην απόφαση να προτείνει θέσεις αντιπροέδρων στον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, αλλά και τον Βαγγέλη Μειμαράκη, σε ένδειξη ενωτικής διάθεσης. Όπως φαίνεται οι δυο πρώτοι θα απαντήσουν θετικά και ο τρίτος αρνητικά.

Για τη μία από τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων μάλλον προκρίνει τον βουλευτή Νίκο Δένδια, ο οποίος στήριξε εξαρχής τον Μειμαράκη και ήταν ο πρώτος που είχε αμφισβητήσει τον Αντώνη Σαμαρά μετά την εκλογική ήττα του περασμένου Ιανουαρίου. Ο κ. Δένδιας τον είχε κερδίσει, μάλιστα, σε σταυρούς στη μάχη της Β΄Αθηνών και σκόπευε να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία, σε περίπτωση που δεν κατέβαινε ο Μειμαράκης.

Για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο φαίνεται πως προορίζει, επίσης, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος του έβαλε «πλάτη» στον 2ο γύρο.

Για τη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας  λέγεται ότι έχει αποφασίσει να προτείνει τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος τον βοήθησε αποφασιστικά να τερματίσει πρώτος στο Ηράκλειο, στον 2ο γύρο της περασμένης Κυριακής.

Διευθυντής του πολιτικού του γραφείου αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής Αχαίας, Μιχάλης Μπεκίρης, γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Γεωργιάδης, εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Κυρανάκης και διευθυντής του γραφείου Τύπου ο Μακάριος Λαζαρίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here