Ο Λαζόπουλος… επιστρέφει τα δηλητήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

0
13

 

Τη δική του απάντηση στα πυρά που δέχθηκε μετά τις δηλώσεις του για… την αναπηρία Σόιμπλε έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος από το χθεσινό Τσαντίρι του.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ξέρουν οι άνθρωποι και ποιος είμαι και τι κάνω τόσα χρόνια. Εγώ δεν ενοποιώ τους ανθρώπους με βάση ένα πρόβλημα. Εγώ μιλούσα και μιλάω για τον καθένα ξεχωριστά. Ενοποιούμε τους ανθρώπους όταν έχουν ένα ζήτημα. Ρατσισμός είναι να ενοποιείς τους ανθρώπους. Και αυτό δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου και κατηγορούμαι γι’ αυτό».

Και συμπλήρωσε: «Πού θέλουν λοιπόν να οδηγήσουν και να με οδηγήσουν; Να παραιτηθώ; Να κουραστώ; Να πω «Αι σιχτίρ» «Αι στο διάολο»; Και μα τω Θεώ θα το είχα κάνει γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω μπροστά μου και τα αναβάλω. Αλλά μόνο και μόνο ότι θα υποταχθώ στα καθίκια μου με απειλούν, δεν πάω πίσω. Κι όχι γιατί έχω ψυχολογία ήρωα, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να φεύγω χωρίς να έχω πει αυτά που σκέφτομαι! Αυτό που είπε ο Πυθαγόρας: «Το να μην λες την αλήθεια είναι σαν να κρύβεις έναν θησαυρό από τον κόσμο». Ό,τι πω, αυτό που νομίζω. Δεν είπα ότι είμαι αντικειμενικός. Λέω τη γνώμη μου, την αλήθεια που εγώ πιστεύω, με τα επιχειρήματα που φέρνω. Δέχομαι την κριτική, δέχομαι τα σχόλια και δέχομαι και τη χολή πολλών ανθρώπων γιατί καταλαβαίνω ότι η ψυχή τους έχει μαυρίσει και ψάχνουν ένα φορτηγό να αδειάσουν τα μίση τους και την κακή τους τη ψυχή. Διατίθεμαι, δεν έχω θέμα! Αλλά δεν θα με υποχρεώσει κανένας να πίνω τα δηλητήρια του! Τα δηλητήρια επιστρέφονται! Δεν τα πίνω. Τέλος!».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here