Ο Λεβέντης αποκαλύπτει: Βουλευτής από το Ποτάμι μου ζήτησε να »ρίξουμε» την κυβέρνηση

0
1

 

Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Ant1.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δύο-τρεις μέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ένας βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε τον γιο του στη Βουλή, και του είπε:

«Είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία».

Σχετικά με το θέμα της οικομενικής κυνέρνησης όπως δήλωσε ο ίδιος, μίλησε με τον Αλ. Φλαμπουράρη, ο οποίος του ανέφερε πως: «δεν μπορεί να γίνει οικουμενική κυβέρνηση και ότι είναι υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα».

Οσον αφορά τη ΝΔ, ο Β. Λεβέντης επισήμανε πως θα ήθελε για πρόεδρο της παράταξης τον Ευ.Μεϊμαράκη καθώς, όπως ανέφερε: «μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος πολιτικός, αλλά είναι σώφρων και μπορεί να βοηθήσει στο θέμα της οικουμενικής. Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται τον Κ. Μητοστάκη και τον Αδ. Γεωργιάδη.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με την στράτευση των γυναικών και το σύμφωνο συμβίωσης σηματοδοτεί ότι διαφοροποιείται από την κυβέρνηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ