Ο Λεβέντης αποκαλύπτει: Βουλευτής από το Ποτάμι μου ζήτησε να »ρίξουμε» την κυβέρνηση

0
14

 

Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Ant1.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δύο-τρεις μέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ένας βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε τον γιο του στη Βουλή, και του είπε:

«Είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία».

Σχετικά με το θέμα της οικομενικής κυνέρνησης όπως δήλωσε ο ίδιος, μίλησε με τον Αλ. Φλαμπουράρη, ο οποίος του ανέφερε πως: «δεν μπορεί να γίνει οικουμενική κυβέρνηση και ότι είναι υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα».

Οσον αφορά τη ΝΔ, ο Β. Λεβέντης επισήμανε πως θα ήθελε για πρόεδρο της παράταξης τον Ευ.Μεϊμαράκη καθώς, όπως ανέφερε: «μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος πολιτικός, αλλά είναι σώφρων και μπορεί να βοηθήσει στο θέμα της οικουμενικής. Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται τον Κ. Μητοστάκη και τον Αδ. Γεωργιάδη.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με την στράτευση των γυναικών και το σύμφωνο συμβίωσης σηματοδοτεί ότι διαφοροποιείται από την κυβέρνηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here