Ο μακελάρης του Αχλαδιού Φθιώτιδας «έφαγε» δις ισόβια και βγήκε μετά από 5 χρόνια

0
4

 

Ξεχειλίζει η οργή στο Αχλάδι Φθιώτιδας από τους συγγενείς των θυμάτων 68χρονου ψαρά που είχε καταδικαστεί δις σε ισόβια.

Ο «μακελάρης» που τον Αύγουστο του 2010, συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν σκότωσε δύο άτομα και τραυμάτισε σοβαρά άλλα τρία, αποφυλακίστηκε μετά από πέντε χρόνια.

Στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο Λιβαδειάς όπου έγινε η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης, του διπλού φονικού στο Αχλάδι, ο 68χρονος τότε φονιάς, ο «Μητσάρας  ο ψαράς» όπως τον αποκαλούσαν, είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και 42 χρόνια κάθειρξης, ενώ η σύζυγός του, η οποία κατηγορήθηκε για συνέργεια, καταδικάστηκε σε 32 χρόνια κάθειρξη.

Μάλιστα ένα από τα θύματα του, μια 25χρονη νεαρή μητέρα από τη Λαμία, η οποία έμεινε τυφλή από τα σκάγια του όπλου είχε συγκλονίσει το δικαστήριο όταν γύρισε και τον ρώτησε: «Γιατί μου το κάνατε αυτό;»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πριν από λίγες ημέρες ο «μακελάρης» αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας.

Η απόφαση αυτή έχει εξοργίσει τους συγγενείς των θυμάτων. Μάλιστα ένας από τους συγγενείς των θυμάτων δήλωσε: «Είναι δυνατόν να αποφυλακίζεται σε πέντε χρόνια ένας που έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια. Αν είχε σοβαρά προβλήματα υγείας ας πήγαινε σε κλινική ή σε νοσοκομείο των φυλάκων. Το σπίτι του στο Αχλάδι είναι δίπλα δίπλα με το σπίτι των ανθρώπων που σκότωσε. Αν το παιδί της γυναίκας, που σκότωσε εν ψυχρώ χωρίς κανένα λόγο,  τον συναντήσει μπροστά του στο Αχλάδι πως θα μπορέσει να το ζήσει αυτό; Πως θα αντιδράσει; Τι νόμοι είναι αυτοί; Τι δικαιοσύνη είναι αυτή;»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here