Ο Μάρης, συνεταίρος του Μπόμπολα στη stoiximan.gr, θα βάλει λεφτά στο Mega αν…

0
56

Δήλωση με την οποία αποσαφηνίζει ότι στηρίζει την πρωτοβουλία του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την ανασυγκρότηση του Mega έκανε ο πρόεδρος της 24Media Δημήτρης Μάρης. Τονίζει, ωστόσο, ότι η απόφασή του για το αν θα βάλει ή όχι χρήματα θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του λογιστικού ελέγχου, που διενεργείται στο κανάλι, καθώς και από την ποιότητα του επιχειρηματικού σχεδίου.

Ο Δημήτρης Μάρης είναι συνεταίρος του Φώτη Μπόμπολα στη στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr. Για τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Mega έχει εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις ο Σταύρος Ψυχάρης. Μένει να δούμε αν τις έχει αποσύρει.

Η δήλωσή του:

«Η επένδυση στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης αποτελεί σταθερή στρατηγική της 24ΜEDIA. Η ανεξαρτησία αυτών των επιλογών την έχει καταστήσει κυρίαρχη στην αγορά των ψηφιακών Μέσων.

Το καθεστώς προσωρινών αδειών στην τηλεόραση και γενικότερα στο επιχειρηματικό τοπίο ταλανίζει το δημόσιο βίο και οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις. Η ανάγκη υπέρβασης αυτού του καθεστώτος μέσω της κατοχύρωσης μόνιμων κανόνων λειτουργίας αποτελεί πάγια θέση μου.

 

Το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel ενδιαφέρει τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που το επιλέγουν για την ενημέρωση τους, επιδρά καταλυτικά στη ζωή εκατοντάδων εργαζομένων και επηρεάζει την εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ – που είναι αναγκαία και έχει καθυστερήσει.

 

Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε. Η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα, θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων  (due diligence) και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan)».

 

Δημήτρης Μάρης

Πρόεδρος, 24MEDIΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here