Ο Μειμαράκης διαρρέει ότι έκραξε τον Κυριάκο, που απαντά «ούτε στον ύπνο του»

0
13

Χάος έχει προκαλέσει στη ΝΔ η πανωλεθρία με την αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη νέου αρχηγού, μετά την εμφάνιση αξεπέραστων τεχνικών προβλημάτων. Οι τέσσερις υποψήφιοι δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν σε τίποτα, ενώ δυο εξ αυτών –Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας ζητούν επιτακτικά την παραίτηση Μειμαράκη από τη θέση του μεταβατικού προέδρου.

Το συγκλονιστικό είναι ότι δεν έχει παραιτηθεί κανείς -ούτε καν ο γραμματέας του κόμματος και πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Ανδρέας Παπαμιμίκος. Επίσης, δεν έχει οριστεί συνεδρίαση κανενός οργάνου. Όλα φαίνεται να έχουν αφεθεί στον «αυτόματο πιλότο». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπό αμφισβήτηση πρόεδρος Βαγγέλης Μειμαράκης, δεν έχει κάνει καμιά επίσημη δήλωση, τη στιγμή που τρίζει η ενότητα της ΝΔ.

Πού οδηγούνται τα πράγματα; Κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή. Στο παρασκήνιο ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να διαμηνύει προς όλους «τελειώνετε, εκλέξτε αρχηγό το ταχύτερο, πριν διαλυθεί το κόμμα». Ενώ δυναμικά κινείται και ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά σε διαφορετική κατεύθυνση. Πληροφορίες από συνεργάτες του αναφέρουν ότι θεωρεί αναγκαία την αντικατάσταση Μειμαράκη από τη θέση του μεταβατικού προέδρου, ώστε να διεξαχθούν με τρόπο αδιάβλητο οι εκλογές.

Συμπέρασμα; Μύλος! Ενδεικτικό είναι ότι συνεργάτες του κ. Μειμαράκη διέρρευσαν παντού ότι έκανε «σκουπίδι» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν του τηλεφώνησε για να του ζητήσει να παραιτηθεί -πράγμα που αντιμετωπίστηκε με σαρκασμό από την πλευρά του υποψήφιου προέδρου. «Ούτε στον ύπνο του δεν θα μπορούσε ο Βαγγέλης να μιλήσει άσχημα στον Κυριάκο», σχολίαζαν χαρακτηριστικά…

ΥΓ Σε κινητικότητα βρίσκεται και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία θα συζητούσε το ενδεχόμενο να αναλάβει υπηρεσιακή πρόεδρος -παρότι μέχρι σήμερα στήριζε ανοιχτά Μειμαράκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here