Ο Μεϊμαράκης ειρωνεύεται τη Ζωή: Φέρτε τον Στουρνάρα σιδηροδέσμιο

0
8

Με ειρωνία αντιμετώπιση τον τρόπο που χειρίζεται η Πρόεδρος της Βουλής ΖωήΚωνσταντοπούλου την υπόθεση της κλήτευσης του Γιάννη Στουρνάρα στο Κοινοβούλιο, ο Ευάγγελος Μειμαράκης.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής με σκωπτικό ύφος κάλεσε την ΖωήΚωνσταντοπούλου να φέρει τον κ. Στουρνάρα σιδηροδέσμιο στην αίθουσα με τον Φρούραρχο να τον δέρνει με μαστίγιο.

«Τόλμησε να αψηφήσει τη Βουλή και την Πρόεδρο της; Να πάει ο Φρούραρχος και να τον μαστιγώσει και να τον φέρει αλυσοδεμένο που τολμά σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η χώρα να μην έρχεται στη Βουλή».

Πάντως, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ) ζήτησε αναλυτικότατη πληροφόρηση για τους λόγους που πρέπει να επισπευστεί η κλήση του κ. Στουρνάρα, προκειμένου να διαμορφώσει απόψη.

Ο Μάκης Μπαλαούρας (ΣΥΡΙΖΑ) τάχθηκε με τη σειρά του υπέρ της κλήσης του τραπεζίτη στις ημερομηνίες που εκείνος επιθυμεί, σημειώνοντας πως «Δεν μπορεί ο κ. Στουρνάρας να ικανοποιεί πάντα τις απαιτήσεις της Βουλής».

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα ποτέ σε σημείο να στηρίξω τον Στουρνάρα, εγώ που του είχα αλλάξει τα φώτα» υπογράμμισε και ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Την Ζωή Κωνσταντοπούλου στήριξε ο Νίκος Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ) που τάχθηκε μάλιστα υπέρ της βίαιης προσαγωγής του. Πιο μετριοπαθής εμφανίστηκε ο  Μιχάλης Κριτσωτάκης (ΣΥΡΙΖΑ) που ζήτησε να έρθει ο κ. Στουρνάρας για να «εκλείψουν οι οποίες σκιές τον βαραίνουν»

Να σημειωθεί όμως ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε ένα ακόμα έντονο επεισόδιο με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο. Ο ίδιος την κατηγόρησε ότι έχει μετατρέψει τη Βουλή σε φέουδο της και στην συνέχεια αποχώρησε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τη συνεδρίαση.

«Να αποχωρήσετε διότι η κλιμάκωση των πειθαρχικών ποινών προβλέπει αποβολή σας» απάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here