Ο Μπέος ετοιμάζει ομάδες κρούσης κατά διαδηλωτών

0
14

 

                    Ομάδες κρούσεις κατά διαδηλωτών φέρεται να ετοιμάζει ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-thessalia.gr, ο ίδιος ο Αχ. Μπέος, δημοτικοί σύμβουλοι και ομάδα πολιτών, υπό την καθοδήγησή του, θα αναλάβουν την «αστυνόμευση» διαδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου στην πόλη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα αυτή να δράσει ως… ΜΑΤ στη θέση των ΜΑΤ.

Σύμφωνα πάντα με το e-thessalia.gr ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε πως «εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία», ενώ προειδοποίησε ότι «εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία».

«Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί. Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες», είπε.

Χαρακτήρισε «υποκριτές» και «δημοκράτες του κ@λου» όσους συμμετέχουν σε πορείες. «Βγαίνουν στο δρόμο και κάνουν πορεία με κουκουλοφόρους. Μη διανοηθούν ξανά να πειράξουν την πόλη θα γελάει ο κάθε πικραμένος. Η αστυνομία δεν συλλαμβάνει ταραχοποιούς, αλλά στην πορεία στις 18 θα είμαστε εκεί. Μόλις εκτραπούνε θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα υπερισχύσουνε οι λίγοι των πολλών. Θα δείτε τι θα γίνει», είπε.

Όπως γράφει το e-thessalia.gr, είπε ακόμη πως «εμείς χωρίς κράνη θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα δούμε αν εμείς είμαστε αστυνομία και αν εμείς μπορούμε ν τους σταματήσουμε. Φωνή λαού οργή θεού, τελείωσε η ασυλία».

Πηγή: e-thessalia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here