Ο Μπέος και άλλοι 84 στο εδώλιο -Απηλλάγη ο Μαρινάκης

0
82

Στο εδώλιο για «στημένους αγώνες» , συνολικά 85 παράγοντες του ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, ο επιχειρηματίας Γ. Τσακογιάννης, ποδοσφαιριστές, προπονητές, μπούκερ και άλλοι παράγοντες.

Το Συμβούλιο Εφετών εξέδωσε σήμερα το βούλευμα με το οποίο ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, οι 85 εμπλεκόμενοι, για βαρύτατα κακουργήματα, όπως εγκληματική οργάνωση, δωροληψία – δωροδοκία, παράνομο στοιχηματισμό και άλλα.

Τα αδικήματα αφορούν στη μεγάλη δικογραφία που είχε σχηματιστεί για τους αποκαλούμενους «στημμένους αγώνες» το 2011.

Ταυτόχρονα, το δικαστικό συμβούλιο απαλλάσσει για επιμέρους πράξεις κάποιους κατηγορούμενους, ενώ για άλλους παύει οριστικά την ποινική τους δίωξη. Μεταξύ αυτών που απαλλάσσονται απὀ κάθε κατηγορία είναι και ο πρὀεδρος του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκης,

Τέλος, το Συμβούλιο Εφετών διατάσσει το διαχωρισμό της υπόθεσης για μερικότερες πράξεις στους Αχ. Μπέο (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), Ι. Παπαδόπουλο και Αθαν. Ντότση (δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα ) προκειμένου να διενεργηθεἰ συμπληρωματική ανάκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here