Ο Μπουτάρης απαντά στις καταγγελίες της Λαϊκής Ενότητας

0
5

 

«Η απόφαση που πήραμε στη διακομματική επιτροπή του Δήμου είναι ότι ο Λευκός Πύργος, η πλατεία Αριστοτέλους και ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν δίνονται για κομματικές συγκεντρώσεις», επισημαίνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή καταγγελία της Λαϊκής Ενότητας για τη μη παραχώρηση άδειας από τον δήμο, ώστε να πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Λευκού Πύργου προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.

Όπως αναφέρει ο κ. Μπουτάρης, η απόφαση ήταν ομόφωνη και διακομματική και δεν μπορούν να γίνουν εξαιρέσεις.

Σε ό,τι αφορά την καταγγελία της υποψήφιας βουλευτού Δέσποινας Χαραλαμπίδου, η οποία ανέφερε ότι την έδιωξε ο δήμαρχος όταν πήγε σήμερα Παρασκευή να διαμαρτυρηθεί, ο κ. Μπουτάρης δηλώνει: «Ήρθε με διάφορους διαμαρτυρόμενους, οι οποίοι ήταν αναιδέστατοι, αγενέστατοι και στο τέλος με κατηγόρησαν ότι τους έδιωξα. Μα και βεβαίως θα τους έδιωχνα. Δεν θα περνούσαμε όλη τη μέρα διαπληκτιζόμενοι».

Συνεχίζοντας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημειώνει ότι «τους είπαμε πηγαίνετε πενήντα μέτρα παρακάτω, στο Βασιλικό Θέατρο, δεν είναι ανάγκη να την κάνετε στον Λευκό Πύργο».

«Οξύνθηκαν οι τόνοι, εγώ έχω έναν τρόπο καμιά φορά να λέω πάρτε δρόμο φύγετε, σας βαρέθηκα μας έχετε αναστατώσει εδώ πέρα μέσα και δεν ζητάω και καμιά συγγνώμη. Να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη», καταλήγει ο κ. Μπουτάρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here