Ο Νικολόπουλος απαντά: Οι Αχαιοί δίνουν την έδρα, οι Αχαιοί την αφαιρούν

0
7

 

 

                                 Την απόφασή του να καταψηφίσει απόψε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο και στο σύνολο και στα άρθρα επανέλαβε σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής ο βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος.

Κατεβήκαμε στις εκλογές και είπαμε «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη», υποσχεθήκαμε λιγότερους φόρους, παράλληλο πρόγραμμα για ανακούφιση των αδυνάτων, αλλά δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα από αυτά, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Νικολόπουλος, απαντώντας στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ουσιαστικά είπε ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έτσι λοιπόν εγώ, όπως ξέρουν οι Αχαιοί, που είναι εκείνοι οι οποίοι δίνουν την έδρα και εκείνοι που την αφαιρούν, σήμερα το βράδυ θα κάνω αυτό που κάνω 30 χρόνια τώρα: μένω ασυμβίβαστος, απαράλλαχτος όπως και όταν ήμουν υπουργός και παρέδωσα την υπουργική καρέκλα».

Και σε γραπτή του δήλωση που είχε εκδώσει λίγο νωρίτερα, ο κ. Νικολόπουλος επικρίνει τον κ. Καμμένο, διότι, όπως λέει, τωρα υποστήριζει ότι ήταν γνωστά τα προαπαιτούμενα, όμως προεκλογικά διαβεβαίωνε ότι η πρώτη κατοικία θα εξακολουθήσει να προστατεύεται.

Μάλιστα, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, σημειώνει ότι η στάση του στη Βουλή «ήταν, είναι και θα είναι ξεκάθαρη: Δεν πρόκειται να ψηφίσω, για να μην εξαπατήσω τον ελληνικό λαό. Όσο για το ποιος εξαπατά ποιον, ο ελληνικός Λαός το γνωρίζει πολύ καλά».

Σε ό,τι αφορά τη βουλευτική έδρα, επισημαίνει ότι και ο κ. Καμμένος όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία κράτησε την έδρα του και είχε δίκιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here