Ο Νίκος Φίλης δίνει ευκαιρία νομιμοποίησης σε απατεώνες…

1
13

 

«Ρέστα» συνεχίζει να δίνει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης! Τελευταία μεγάλη «επιτυχία» του η ευκαιρία που δίνει σε 2.500 υπαλλήλους να παραμείνουν στο δημόσιο, παρότι αποκαλύφθηκε ότι έχουν πλαστά πτυχία!

Ανακοίνωσε ότι θα περάσουν από εξετάσεις, ώστε να αξιολογηθούν οι γνώσεις και οι εμπειρίες τους. Με δυο λόγια, το κράτος δίνει την ευκαιρία σε απατεώνες να συνεχίσουν να αμείβονται κανονικά σε βάρος των κορόιδων, με το αστείο επιχείρημα ότι άλλοι έχουν «παράτυπους» και άλλοι «παράνομους» τίτλους σπουδών και δεν θέλει να τους βάλει όλους στο ίδιο «τσουβάλι»…

Σε ποια δημοκρατικά και ορθολογικά οργανωμένη χώρα, άραγε, θα συνέβαινε κάτι ανάλογο; Ποια κοινωνία θα το ανεχόταν; Νομίζω καμιά. Προφανώς θα εκδιώκονταν αμέσως όλοι από τις θέσεις εργασίας, τις οποίες παράνομα κατέχουν και το κράτος θα εκινείτο δικαστικά εναντίον τους για να πάρει πίσω όλα τα χρήματα που τους έδωσε.

Μόνο στη σημερινή Ελλάδα οι κατά συρροήν απατεώνες κρίνονται άξιοι μιας δεύτερης ευκαιρίας.

Εντάξει, είπαμε, η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων στηρίζει Σύριζα -όπως παλαιότερα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ- αλλά αρκεί αυτό για να «καθαγιάσει» τη στάση του υπουργού Παιδείας;

Πώς το έλεγε ο αξέχαστος Θανάσης Βέγγος; Πελάτεεες μου…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντί να λένε ότι θα νομιμοποιήσουν τη λαμογιά των 2.500 υπαλλήλων, να δώσουν τα ονοματά τους στη Δημοσιότητα με τι είδους πλάστό πτυχίο έχει ο καθένας, να τους παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη και να τουα απολύσουν άμμεσα. Τα υπόλοιπα έιναι έκ του πονηρού. Να αφήσουν τις ματσακονιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here